ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΊΟ; Ή ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΌ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ;


Κοιτάξτε καλά αυτό το ελληνικό σκάφος. Τα 
διακριτικά του είναι "ΛΣ 090". Και τον "ελιγμό", 
την κλανιά δηλαδή, που αφήνει πίσω του
κατά τον τεράστιο, γίγαντα καπετάνιο του. 
Το σκάφος αυτό, αν είναι αυτό που εμβόλισε 
το τουρκικό. Θα μπει σε μουσείο στο μέλλον με
την φωτογραφία του Κυβερνήτη του, και την 
επιγραφή:
"Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ελληνικής
λιποταξίας, ανανδρίας, και προδοσίας των Ελληνικών 
Ενόπλων Δυνάμεων επί Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη.
Αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή μαζί του, 
μολύνει, βρωμάει... Κλείστε πόρτες και παράθυρα
στα σπίτια σας". 

[Σ.σ.: Το Λιμενικό δεν είναι πολιτικό Σώμα,
είναι στρατιωτικό, όπως και η Αστυνομία].

Κυβερνήτης του πλοίου του Λιμενικού μας, το οποίο εμβόλισε τουρκική ακτοφυλακίδα στα Ίμια τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, οπως αποκαλύπτει ανώτατη κυβερνητική πηγή!.. 
«Αν δεν έκανα ελιγμό θα με βούλιαζαν... Δεν ήταν μια απλή παρενόχληση ή παρεμπόδιση του πλοίου του Λιμενικού που περιπολούσε στα Ίμια σαν το επεισόδιο με την κανονιοφόρο Νικηφόρος» 
Και τώρα τι θα κάνουμε,  που είπαν αυτά η... κυβερνητικη πηγή και ένας κυβερνήτης με καλτσόν, ενός αχρήστου και πέρα για πέρα τιποτένιου περιπολικού του Λιμενικού, στο οποίο η Ελλάς εμπιστεύτηκε την τιμή, την ακεραιότητα, και την αξιοπρέπειά της!..
Καμία μεγαλόσχημη κυρία εκεί στο Ναυτοδικείο, υπάρχει; Να κάνει ένα γερό κλύσμα σ' αυτόν τον... ήρωα με παντούφλες; 

ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΌ ΠΆΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ:
Το καλύτερο όμως είναι αυτό:
 

Σφαλιαρισταν13/02/201814:39
Οταν στηθει το Γουδι, δεν θα ειναι μονο Πολιτικοι αλλα και Στρατηγοι. Προς το παρον οι πρασινομπλεκοκκινοι πολιτικοι νιωθουν την ασφαλεια που ενιωθε ο Τσαουσεσκου.


 -*****-


ψοφοΠΑΣΟΚΟΣ13/02/201814:53
Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους αμερικάνου


ς...

κρητικος13/02/201814:48
ρε μας εχετε κανει ρομπα γ@@ω τα τα σ@@@@α σας αφηνεται τα μεμετια και μας χορευουν στο ταψι και μας κανουν διεθνως ρεζιλι και δε βουλιαζετε κανα πλοιο να τους δειξουμε τι σημαινει ΕΛΛΑΔΑΡΑ. ξευτιλιζομαστε στα σκοπια ξευτιλα και στους τουρκους οπου να ναι θα αρχισουν και οι βουλγαροι να μας ζητανε προστασια στο δικο μας μαγαζι... κατεβαινουν και οι αλβανοι σιγα σιγα... ρε θελουμε εναν ανθρωπο χωρις χαρβαρντ χωρις ΜΙΤ χωρις δοκτορα... ενα Βλαχο θελουμε να ναι πατριωτης ομως, αλλο εναν Πλαστηρα που πεθανε στη ψαθα θελουμε αλλα αγαπουσε τη πατριδα του αλλο εναν Γυπαρη η αλλο εναν Κατεχακη μπας και σηκωσουμε λιγο αναστημα ρεεε..

Αρίσταρχος 13/02/201814:47
Εσύ μάθε ορθογραφία πρώτα και άσε τον κάθε Πάνο ήσυχο.

Chris13/02/201814:47
Εγώ λέω να ξανακαλέσουμε τον Κο Ερντογαν μήπως δεχτεί και μας πάρει και τα σώβρακα.

Έχετε χάρη τουρκαλάδες...13/02/201814:46
Που ήταν σκάφος του Λιμενικού και ο αρμόδιος Υπουργός, αξιότιμος κ. Κουρουμπλής, τα βλέπει "όλα καλά" 'όπως τότε με την πετρελαιοκηλίδα... Αν ήταν του Π.Ν. ο Ράμπο-κομάντο Καμμένος θα σας είχε στείλει στο βυθό παρέα με τις τσιπούρες!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ....ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣ ΑΡΘΡΟΥ 120...13/02/201814:46
ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1-2 ΣΤΟ Β.ΙΟΝΙΟ,Ε ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ.....ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4 ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Η Αριστερα θα σας κανει ανθρωπους13/02/201814:46
η κοινωνια ψηφιζει λιγοτερο η περισσοτερο αριστερα κομματα οπως Πασοκ, νουδου, συριζα, ποταμι κλπ το 96% δηλαδη της Βουλης. Ολα τα κομματα και η ΧΑ (που δεν ακουγεται καθολου γιατι τα βρηκε με το Συριζα) θελουν να μοιραστει δικαια η Μακεδονια, η Θρακη και το Αιγαιο. Κανενας ψηφοφορος δε θελει πολεμο και οι νησιωτες του Αιγαιου ζουν απο τους Τουρκους τουριστες και δεν εχουν προβλημα να αλλαξει η σημαια στο λιμανι τους. Η Αριστερα δουλευει για την ειρηνη και ακομη και η ΝΔ την ιδια πολιτικη θα ακολουθησει.

Νικος Γεβργιου13/02/201814:45
Απορω... η ναυαρχιδα του ΛΣ εκανε κρουαζιερα στο Αιγαιο και εμβολιστηκε απο το τουρκικο σκαφος που εφερε οπλισμο και ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια.Εσυ ρε μαγκα Ελληνα καπετανιε τι εκανες οταν σε χτυπησε??/την κοπανησες σαν λαγος και πηγες να λουφαξεις στο πλησιεστερο λιμανι??? μα τοσο αχρηστοι πια ειμαστε σε ολα?? μονο ο μισθος να πεφτει δηλαδη. Εγω ερωτω τα Συριζοκομμουνια και τον Μπουλη, αυριο θα το βουλιαξουν οι Τουρκοι, αφου αυτο ηταν προειδοποιηση να μην ξαναπατησει Ελληνικο σκαφος εκει, τοτε τι θα κανετε ρε αχρηστα ανθρωπακια/??μονο η Novartis σας ενδιαφερει??

ggg13/02/201814:41
Ο ΠΑΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΗ ΟΛΑ!!!
Kanenas13/02/201814:40
Να δείς που στο τέλος θα φταίει ο καπετάνιος επειδή ήταν σταματημένος μέσα στην κίνηση !!!

Nick13/02/201814:40
Τι ναυαρχιδα αρχ@δια ειναι αυτη; Που θα την εκοβε στην μεση ενα τουρκικο της ακτοφυλακης; Γελοιωδιες.

Σφαλιαρισταν13/02/201814:39
Οταν στηθει το Γουδι, δεν θα ειναι μονο Πολιτικοι αλλα και Στρατηγοι. Προς το παρον οι πρασινομπλεκοκκινοι πολιτικοι νιωθουν την ασφαλεια που ενιωθε ο Τσαουσεσκου.

Theo13/02/201814:39
Καθήστε να τους κοιτάζετε... καλά κάνετε!!

Μπουταρικός13/02/201814:27
Τα Ίμια τα χάσαμε το 96. Αφού το ξέρουμε, τι πάμε και προκαλούμε; Εμείς φταίμε, δεν έπρεπε να στέλνουμε σκάφη κοντά!

Αρχίστε να μαθαίνετε Τούρκικα γιατι..13/02/201814:27
Ο Σουλτανος ξερει πολυ καλα τι κανει, σου λεει αφου οι Γκιαουρηδες εχουν τον Μπουλη ΥΕΘΑ, Αλεξεγιεφ ΠΘ και τον χασικλη Καρανικα σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού (γελια) θα τους παρουμε πρωτα τα Ιμια, μετα καμμια Καστελόριζο, Σαμο, Λεσβο, Ροδο, Κω, κλπ., αντε και μιση Θρακη, και αν συμπαρασταθουμε στους Σκοπιανους αδερφους μας δικη μας και η Θεσαλονικη του Κεμαλ. Εν τω μεταξυ καθε μερα καραβιες με λαθρο και τζιχαντιστες να βουλιαξουν τα νησια και να αδειαζουν οι παραλιες. Μαγκες αφηστε τους φραπεδες και τα μικροκομματικα και ολοι ενωμενοι πριν γινουμε ΠΕΔΝΓ (Πρωην Ελληνικη Δημοκρατια ΝΥΝ Γιουνανισταν) γιατι μετα δεν μας σωζει ουτε ο Giannis.

ΓΙΑΝΝΗΣ8413/02/201814:25
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ????????

Αν δεν έκανα ελιγμό θα με βούλιαζαν13/02/201814:21
ΣΩΠΑ ΡΕ και εγω που νομιζα οτι ο κυβερνητης σε ενα πλοιο ειναι για να πηγαινει ευθεια οριζοντια. ΓΕΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !

Αλλος13/02/201814:21
Δηλαδή σε χτύπησε και έφυγες; Άλλα πλοία του ελληνικού ναυτικού δεν βρίσκονταν στη περιοχή; Οι εντολές του ΓΕΝ και ΥΕΝ ποιές ήταν;;

othelos13/02/201814:16
Ειναι εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα. Ασχολούμαστε με 2 μικροσκοπικές βραχονησίδες ( 40 στρέμματα ) που κατοικούνται απο πρόβατα. Και βαζουμε και βγαζουμε σημαίες έτσι για να γίνεται ντόρος. Δηλαδή συναγωνιζόμαστε τους Τούρκους στο μέγεθος της βλακείας. Μέχρι τώρα χάθηκαν 3 ψυχές για να αποδείξει η μία χώρα στην άλλη ποιός έχει μεγαλύτερο παπάρι. Εύγε !!!

Ανακατωσούρης13/02/201814:15
"...που κάνουν την ελληνική πλευρά να διαμαρτύρεται για προσπάθεια των Τούρκων να εμβολίσουν και να βουλιάξουν το πλοίο του Λιμενικού,..." Τα μικρά παιδιά διαμαρτύρονται. Οι ενήλικοι πράττουν. Τα κράτη υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους διά της βίας (μέσω ενόπλων δυνάμεων). Διαφορετικά σου χαμογελάνε, σου χτυπάνε φιλικά την πλάτη και σου χαϊδεύουν τον πισινό, όπως έκανε ο Ερντογάν στο δικό μας τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του πριν από λίγο καιρό. Έχουν καταλάβει όλοι ότι το δικό μας το παιδί είναι λίγο ανήμπορο και δυσκολεμένο και μας πηγαίνουν καροτσάκι, από την Τουρκία και τα Σκόπια, μέχρι την Αλβανία και τους Ευρωπαίους. Και το συγκεκριμένο συμβάν δεν είναι το σημαντικότερο των τελευταίων ημερών. Το σημαντικότερο είναι η παρεμπόδιση του ιταλικού γεωτρύπανου της ΕΝΙ για λογαριασμό της Κυπριακής κυβέρνησης, το οποίο το έχουν σταματημένο και περικυκλωμένο τουρκικά πολεμικά πλοία, στην κυπριακή ΑΟΖ από προχθές. Εδώ οι τσίπρες της κυβέρνησης σιωπούν, παραδίδοντας σιωπηρά τα κυπριακά δικαιώματα στην Τουρκία. Και συνεργοί τους στην προδοσία είναι και τα ΜΜΕ. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

ΜΝ13/02/201814:13
Αφού δεν έπαθε κανείς τίποτε δεν πειράζει. Το σκάφος θα το πετάξουμε και θα αγοράσουμε άλλο από τους Τούρκους που τα κατασκευάζουν κιόλας.

Άγγελος13/02/201814:11
Μαμω την τουρκια που ειχαμε την ατυχία να ειμαστε διπλα στους μπετοβλακες μπαμπουινους

Eicke13/02/201814:25
Μαμω τους κρετινους Ελληνες που εκλεγουν ανδρεικελα για κυβερνητες τους !!!!!!!!! Μαμω τους ελληνες που εκλεγουν τιποτενιους και χεστες. Που το μελημα τους ειναι ο χαβαλες, το ευκολο χρημα, η λουφα και η καλοπεραση . Αληθεια τι σκατα ναυαρχιδα ειναι που δεν εχει οπλισμο πανω της ? Μαμω τα ρεντικολα στρατηγους που δεν εχουν τα κοτσια να δωσουν επιτελους την απαντηση που πρεπει. Που νοιαζονται μονο για το μισθο, τις προαγωγες και μετα εαν θα ασχοληθουν με αλλη καριερα. Τη πατριδα την εχουν ολοι χεσμενη ειδαλως θα κοιταζαν να την προστατευσουν με καθε μεσο.

Πίσσα+Πούπουλα=Love13/02/201814:09
Ο Μπουτάρης βγήκε και δήλωσε: "Φταίει το ελληνικό πλοίο, τι δουλειά είχε στα Ίμια πρωινιάτικα?"

ff13/02/201814:08
Πάει η ναυαρχίδα μάς!

ΓΝΩΣΤΟΣ13/02/201814:08
Συριζαιοι στειλτους μηνυμα την επομενη φορα οποιαδηποτε παρενοχληση ειτε απο αερα ειτε απο θαλασσα θα το ριξουμε η θα το βυθισουμε και ολη η ελλαδα θα ειναι μαζι σας Ας ερθουν οι κοττες γιατι πολυ αερα τους δωσατε!!!

ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΩΡΑ13/02/201814:07
ότι μογγολικο πλοίο υπάρχει στα Ιμια.Επιτέλους εχετε εξοργίσει τον Ελληνικό λαό με την απέραντη ενδοτικότητα σας

Συγκρίσεις13/02/201814:07
Οι γείτονες περιπολούν με πλοία με χαρακτηριστικά κανονιοφόρων (φέρουν κανόνια δλδ τα περιπολικά τους) κι εμείς περιπολούμε με παντελώς ΑΟΠΛΗ ναυαρχίδα λιμενικού μιας και σκοπός της είναι απλά να μαζεύει λαθρομετανάστες... απλά είναι επιλογή μας να είμαστε το θήραμα

@@@13/02/201814:07
Το 0,60 πάει σύννεφο. Τραβήξτε και καμιά παχιά σύντροφοι.

Nikod13/02/201814:03
Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας! Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας! Όποιος λέει το αντίθετο είναι φασίστας και ακροδεξιός. Η δημοκρατία θα υπερνικήσει τον φασισμό. Με αυτές τις μα@@κιες ταιζουν τον λαουτζίκο οι μάγειρες τον μνημονίων. Μας αποδυνάμωσαν πρώτα και μετά θα μας στείλουν πακέτο στον σουλτάνο οι σύμμαχοι και οι εγχώριοι εχθροί. Η ιστορία διδάσκει: Η Πόλη έπεσε εκ των έσω!

ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ 13/02/201814:01
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ,,,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ,,,ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΟΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ

Α30013/02/201813:59
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;; ΤΟΥΜΠΕΚΑ! ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΕΙΤΕ ΣΤΝ Ε Ε ΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΠΛΟΙΟΜΑΣ ;;;ΦΟΡΑΤΕ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΑΑΑΑΑ;;;;;;; ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΣΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ

Γιουσουφακι μου εσυ!!!!13/02/201814:25
Στα τεσσερα!!!

ΧαχΑλεξης ο Μακεδονομαχος13/02/201813:57
Θα ζητήσω από τον Πανομπουλη να αποπέμψει άμεσα τον ξεδιάντροπο έλληνα καπετάνιο που τόλμησε να παρενοχλήσει το Τουρκικό σκάφος κλείνοντας του το δρόμο! Τέτοιοι λεονταρισμοί δε περνάνε με Πρώτη Φορά Αριστερά!

Ωραία... 13/02/201813:56
Και η αντίδραση σας ποια είναι;

Εδωσες τη Μακεδονια τωρα δινεις και το Αιγαιο.13/02/201813:54
Και μετα θα πεις "ευχαριστούμε τη USA" Κρεμαλα στο Συνταγμα ρε προδοτη Τσιπρα. Κρεμαλα και εσενα και τον Καμμενο.

φλουφλης13/02/201814:20
Σιγά μη σκίσεις κανα καλτσον, Μαριγούλα

Ασχημος13/02/201814:09
Γιατί εσύ που θα σαι; Κρυμμένος στην Σκύρο ανάμεσα στα γυναικόπαιδα;

noldor13/02/201814:09
Ο ανασκολοπισμός είναι το καταφύγιο των δειλών και των ηλιθίων. Υ.Γ: και μη ξεχάσετε όταν θα πάτε να ανασκολοπιστείτε , να ανεβάσετε τους ηρωισμούς σας στο Facebook και στο YouTube για να σας θαυμάσουμε..

Καλα13/02/201814:05
Εσυ αφησε τους Τουρκους να φτασουν μεχρι τα Επτανησα, και μετα κρατησε "κλαδο ελαιας". Ετσι για να δεις πως εννουν οι Τουρκοι την ειρηνη. Οταν ολοι οι αλλοι γειτονες γυρω σου, σφυζουν απο εθνικισμο, εσυ παιξτο παιδι των λουλουδιων.

@@@13/02/201814:05
δεν νομίζω ότι θα το καταφέρεις από το μπουντρούμι που θα βρίσκεσαι, θα το καταλάβεις όμως από τους άλλους τροφίμους που θα σου κάνουν παρέα

Ξύπνα13/02/201814:02
Ρε φίλε είσαι διανοητικά ανάπηρος; Αυτοι που είπαν όχι στους γερμανούς Ήταν εθνικιστές; αυτοί που πολέμησαν στους βαλκανικούς ήταν εθνικιστές; Όταν ο άλλος πάει να σου πάρει εδάφη είναι εθνικισμός; Είναι παράλυση, ωχαδερφισμός και ηττοπάθεια ο άλλος να σου καταπατά το σπίτι και συ να σφυρίζεις. Ήμαρτον με τον κάθε χαιβανι. Αν εσενα έρθουν και σου πάρουν το χωράφι πες δεν με νοιάζει.

Ωραία απάντηση 13/02/201813:52
Ρε μάγκα καπετάνιο πολεμικό πλοίο έχεις δεν μπορούσες να τους απειλήσεις? ή έπινες μπύρες και δεν πήρες χαμπάρι ; Ωραία ετοιμότητα έχεις έτσι προστατεύεστε από τον εχθρό ; Αφού δεν σας πήραν και τα σώβρακα !!!!ξεφτιλα λέμε !

Γιώργος 4513/02/201814:10
Μπράβο φίλε μου, σωστά τα λες και ανδριωμένα. Πές μας τώρα και ποιός είναι ο οπλισμος του Ελληνικού πλοίου και ποιός των δύο Τουρκικών.

Λάθος κάνεις13/02/201814:08
Δεν φέρει οπλισμό το περιπολικό αυτό

!13/02/201814:05
σωστος ρε φιλε... ω

stp13/02/201814:02
Ρε μάγκα εσύ δεν κατάλαβες πως μιλάμε για λιμενικό, πήγες φαντάρος , ή μήπως είσαι από αυτούς δεν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το πεζικό από την αεροπορία.

ΟΛΕ13/02/201813:51
ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΣΑΙΝΙΑ

Ας είναι καλά 13/02/201813:51
....το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. με τα σύνορα της!!!

Ας είναι καλά 13/02/201813:51
....το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. με τα σύνορα της!!!

γεμισαμε13/02/201813:49
αδερφες....το ουδετερο οδηγουσε?

>

Δεν υπάρχουν σχόλια: