ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΉΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ, ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ!..

Το παρακάτω είναι δήλωση επίσημη που μας ήρθε στο ιμέιλ μας, από την υφυπουργό “Μακεδονίας-Θράκης” κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά:

...Το να είσαι παρών για την πατρίδα σου, για την ταυτότητά σου, για την ειρήνη, δεν είναι "εθνικισμός", ούτε κάποιου είδους "ακρότητα".

Εθνικισμός και ακρότητα είναι να "εξαγιάζεις" τον αλυτρωτισμό. Να επιτρέπεις τη συνέχιση πονηρών σχεδιασμών που βασίζονται στο ψέμα και στην προπαγάνδα. Να βλέπεις τους λαούς ως εργαλεία για να σχεδιάζεις "μεγάλους χάρτες", πολέμων και κατακτήσεων που θα καταστρέψουν και άλλες ζωές στα Βαλκάνια.


Το σημερινό συλλαλητήριο, όπως και εκείνο της 21ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, έχει ως βάση τη γνήσια έκφραση των συνανθρώπων μας, που καταγγέλλουν έναν ολοφάνερο επεκτατικό σχεδιασμό που ξεκίνησε χρόνια πριν σε βάρος της ειρήνης στα Βαλκάνια.

Είναι η ιερή απαίτηση των συμπολιτών μας για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας και η δήλωση ότι είμαστε παρόντες για να προστατεύσουμε το μέλλον των οικογενειών και των συνανθρώπων μας.

Όπως είχε γράψει και ο Αλμπέρ Καμύ, "αγαπάμε πολύ την πατρίδα μας για να είμαστε εθνικιστές". Την αγαπάμε πολύ για να επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσουν κάποιοι την έκφραση των συμπολιτών μας για ακραία, πολιτικά και κομματικά συμφέροντα.

Για αυτό και ξεκαθαρίζουμε ότι οι προσπάθειες κάποιων να το μετατρέψουν σε έκφραση ακραίων και παραπολιτικών πεποιθήσεων, δεν εκφράζουν ούτε εμάς ούτε το σύνολο των συμπολιτών μας.

Με την ευθύνη της θέσης μου ως Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και ως Ελληνίδα, δηλώνω ακόμη μια φορά:

  • Παρούσα στο σημερινό συλλαλητήριο,
  • Παρούσα στην απαίτηση της Δικαιοσύνης και της Ειρήνης,
  • Παρούσα στον αγώνα κατά του αλυτρωτισμού,
  • Παρούσα για να δηλώσω ακόμη μια φορά την απλή αλήθεια με τα μεγάλα νοήματα:
  • Ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία.



Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)





Μ' αυτή σου την ενέργεια αγαπητέ Μίκη, 
πέρασες στους μεγάλους της Ελληνικής 
Ιστορίας. Αλλά και με την ρετσινιά, 
ότι κι εσύ έβαλες πλάτη, για ν' ανεβούν 
αυτοί οι νεογενίτσαροι στην Εξουσία!.. 
Να έρθουμε μέχρις εδώ!
Δείτε τώρα παρακάτω, πως “πλήρωσε” αυτήν την γενναία δική του υφυπουργό -αλλά και τον δικό του κόσμο που βρέθηκε στο συλλαλητήριο- το Πολιτικό Γραφείο του αχυρο-Πρωθυπουργού της χώρας, το οποίο επιδοτώντας και προσαυξάνοντας τις γιουφτο-σκοπιανές θέσεις, γίνεται προδοτικότερο ακόμα και των πιο ελεεινών, τρισαθλίων προδοτών:



«Το σημερινό συλλαλητήριο διέψευσε πλήρως τις προσδοκίες των διοργανωτών του, οι οποίοι όλες τις προηγούμενες μέρες ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη της μαζικότητας, συνεπικουρούμενοι από μια μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, που λειτούργησαν ως χορηγός επικοινωνίας του.

Το εθνικιστικό και μισαλλόδοξο μήνυμα που εξέπεμψαν οι ομιλίες, η παρουσία σύσσωμης της Χρυσής Αυγής καθόρισαν το μήνυμά του. Επιπλέον, η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ανέδειξε την τυχοδιωκτική στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο δεν διστάζει να τζογάρει σε πλήρη ευθυγράμμιση με την ακροδεξιά για να διχάσει τον ελληνικό λαό και να εκμεταλλευτεί τις πατριωτικές ανησυχίες του. Η στάση του Κ. Μητσοτάκη στο ζήτημα αυτό αποτελεί μνημείο υποκρισίας και ανευθυνότητας, καθώς δεν τολμά να καταθέσει στον δημόσιο διάλογο ξεκάθαρη θέση για το θέμα της ονομασίας, παρόλο που κατά το πρόσφατο παρελθόν το διαχειρίστηκε η ΝΔ ως κυβέρνηση.


Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της γείτονος χώρας. Η ειρηνική συνύπαρξη των λαών, η ασφάλεια και η σταθερότητα στα Βαλκάνια αποτελεί το ισχυρότερο εχέγγυο για την εξασφάλιση των εθνικών συμφερόντων και εκφράζει το αίτημα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για ένα μέλλον πέρα από αδιέξοδους και ανώφελους απομονωτισμούς».



Πέρα από αυτή τη χυδαία γλώσσα που χρησιμοποιεί, χαρακτηριστικό αλητών και τυχοδιωκτών, απατεώνων, μιλάει για “εθνικισμό” που μόνον αυτό καταλαβαίνει, και χαρίζει ΟΛΟΝ αυτόν τον απίθανο Ελληνικό κόσμο που βρέθηκε στην Αθήνα, στον πολιτικό χώρο της Χρυσής Αυγής.

Αν συνεχίσουν έτσι, πολύ φοβόμαστε ότι στα αμέσως επόμενα χρόνια, η Χ.Α. μπορεί να ξεπεράσει και το 50%! 
Τι κρίμα!.. Αυτοί που τόσα χρόνια ανοήτως, μας έταζαν ότι θα μας απαλλάξουν ή θα καταργήσουν τον μαύρο “φασισμό”, υποσχόμενοι όμως κατά βάθος τον παράδεισο του “κόκκινου” και των αριστερών χορτοειδών του, στο τέλος από αντίδραση, θα κάνουν όλη την Ελλάδα... φασιστική! Το γράφει και κάποιος παρακάτω στα σχόλια!

Μην ξεχνούμε εξ’ άλλου πως και ο “Ανταρτοπόλεμος-Συμμοριτοπόλεμος 47-49”, (ή "Εμφύλιος του Γεννηματά),  ξεκίνησε με όγκο στην αρχή, στρατό, αλλά στο τέλος κατέληξε μια χούφτα ψειριασμένοι και ακούρευτοι, αξούριστοι κατσαπλιάδες, οι οποίοι για να σώσουν τα κεφάλια τους προτίμησαν την αυτοεξορία μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας, τα στρατόπεδα της Ρωσίας, της Τασκένδης, και του Καζακστάν.



Διαβάστε τώρα και τα σχόλια του κόσμου, σ’ αυτό το άρθρο του “Θέματος” που φιλοξενεί αυτή την ανακοίνωση. Είναι η πρώτη φορά που τα βάζουμε ως έχουν, ανεχόμαστε τις όποιες ανορθγραφίες και τα λάθη τους. Μπορείτε να τα δείτε κι εδώ, στην ιστοσελίδα της Εφημερίδος:http://www.protothema.gr/politics/article/757573/grafeio-tsipra-euseveis-pothoi-o-seismos-kai-ta-ekatommuria-diadiloton-gia-to-onoma-tis-makedonias/ ή εδώ: 
Γραφείο Τσίπρα: Ευσεβείς πόθοι ο σεισμός και τα εκατομμύρια διαδηλωτών για το όνομα της Μακεδονίας
Τέτοιο μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες από πολιτικό σχηματισμό, ειλικρινά, πρώτη φορά συναντούμε τα τελευταία 40 χρόνια! Υποθέτουμε, πως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και κάθε ανοχή! Ακόμα και την πιο ακραία δημοκρατική!

Προσωπικά, διαβάζοντάς τα, τα σχόλια, τρόμαξα γιατί, πρώτη φορά είδα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα, μα ούτε ένα, υπέρ του... πλειοδοτικού αυτού αισχροπολιτικού γραφείου! 
Είναι και πλειοδότες! Μην ξεχνούμε ακόμα, ότι εκείνο το κουμμούνι ο Πιστό(ρ)λας απ' τ' Αδάμ, τι ελληνικό έδαφος έχει ξεπουλήσει ως τώρα, αυτοί που μυξόκλαιγαν πριν λίγα χρόνια, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ξεππούλησαν την Ελλάδα στα ξένα συμφέροντα! Δεν είναι χάρμα; 
Αυτός ο Πιστό(ρ)λας, μέχρι να γίνει αυτός που είναι στα βρακιά του Σύριζα, ήταν βασικός κατηχητής και καθοδηγητής της ΚΝΕ, του ΚΚΕ για χρόνια! 





ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ "ΘΕΜΑ"

KΑΛΛ04/02/201819:57

ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΟΙ 300 ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΓΑ'ΙΔΑΡΟΙ, ΕΚΤΟΣ...ΝΥΜΦΩΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΠΗΛΘΕ ΣΕΙΣΜΟΣ. ΓΕΛΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ.....



Χριστίνα04/02/201819:57

Ας τον τρελό στην τρέλα του. Φαίνεται πως ο Ερντογάν ήρθε στην Αθήνα για να παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα δικτατορικού καθεστώτος στον Τσίπρα. Λέτε να γεμίσει και τις φυλακές με τους φασίστες πατριδοκάπηλους διαδηλωτές? Έχει καιρό να λειτουργήσει "το νησί του διαβόλου" άλλωστε.



Μ04/02/201819:57

ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΙΜΗΤΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ



πουληταρια04/02/201819:55

με 100.000 δεν ριχνεται κυβερνηση χααχααχα



Ημουν κι εγω στο συλλαλητηριο 04/02/201819:55

Ο ανθρωπος ειναι ηλιθιος....



Montazieros 04/02/201819:55

Δηλαδή πραγματικά εσείς που ακόμα τους στηρίζετε και διαβάζετε αυτές τις παπαριές του Μαξίμου δεν νευριάζετε? Δεν λέτε ρε παιδί μου κοίτα να δεις για πόσο μαλάκες μας περνάνε? Από πόσα εκατομμύρια και πάνω είναι δηλαδή μια συγκέντρωση επιτυχημένη κατά την γνώμη τους? Και πόσες τέτοιες έχουν κάνει οι μεγάλοι αριστεροί εθνομηδενιστές κατά Μίκη? Απευθύνονται σε αμοιβάδες,ο πανικός είναι εμφανής και οι μέρες τους μετρημένες. Για λύπηση!



Iraklis04/02/201819:50

Άντε ΣΤΗΝ Κούβα....



ra ta plan04/02/201819:50

Η απαντηση που αξιζει σε ολους αυτους:.... 'Αρθρο 120: Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Ακροτελεύτια διάταξη) 1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975. 2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων. 3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Αθήνα, 2008



@04/02/201819:49

Δεν είναι γραφείο Τσίπρα γραφείο μ@στουρ@ς είναι και μ@λ@κιας είναι...



πολιτης κλαιν04/02/201819:48

....μιλησε για πατριδα..... η κυβερνηση ... Βισυ....



Γελοιοποιηστε04/02/201819:48

Ρε τραβα βαρα τα νταουλια, γελοιο πουληταρι.



George04/02/201819:47

To 30% eykoli mporei na ginei Pali 3%



GIANNHS 04/02/201819:47

Τόσες επισκέψεις στη Βενεζουέλα τελικά έπιασαν τόπο τους έμαθαν πως πρέπει να αντιμετωπίζουν το λαό.



Κωστας04/02/201819:46

Παλι κανει το λαθος να συγκρουστει με την πραγματικοτητα ο προεδρος του 15μελους. Την τελευταια φορα που το επραξε (πρωτο 6μηνο 2015) εσπασε τα μουτρα του. Φαινεται οτι δεν εμαθε. Γι'αυτο θα τα ξανασπασει.



Ικ04/02/201819:46

Θα φάτε πολύ μαύρο !! Μετα απο αυτό το δελτίο τύπου δείχνετε ποσο καβαλημένοι εισαστε και ποσο δυσκολεύεστε να αφήσετε τη καρέκλα !! Αποτύχατε κύριοι της αριστεράς ..! Ευτυχώς δεν σας ψήφισα ποτε !!!



Θεσσαλονίκη - Μακεδονία04/02/201819:44

Η έως τώρα αντίδραση της Ελληνικής κυβέρνησης, προσομοιάζει σε αυτήν μίας χούντας. Αρνούνται να δουν την πραγματικότητα κατάματα, επιμένουν να μας αποκαλούν φασίστες, αντιδραστικούς, νεοναζιστές και εγώ δεν ξέρω τι άλλο . Αν εκτραχυνθεί η κατάσταση και φυτέψει κάποιος δύο σφαίρες στον Κοτζιά ή στον Τσίπρα, πιστεύετε ότι θα στενοχωρηθεί κανένας Έλληνας πολίτης; Μόνο οι ξένοι εντολείς του θα στενοχωρηθούν που έχασαν έναν τόσο υπάκουο υπάλληλο. Εμείς εδώ, βλέπω να στήνουμε νέους ανδριάντες στους νέους Αρμόδιους και Αριστογείτονες . Και να μην κακοφανεί σε κανέναν . Όλα έχουν και τα όρια τους!!!!!



Κώστας04/02/201819:43

Δεν ξέρω αν μαζεύτηκε ένα εκατομμύριο κόσμος ή περισσότερο ή λίγο λιγότερο ... ξέρω να πω με βεβαιότητα ότι ποτέ δεν μαζεύτηκε περισσότερος κόσμος τα τελευταία 35-40 χρόνια στην Αθήνα...



Καλλ04/02/201819:59

ΣΩΣΤΟ !!



Boo04/02/201819:43

Ναι,δεν είδατε τπτ πληρωμένα ανθρωπαρια που θέλετε να ξεπουλήσετε ότι έχει απομείνει!!Μαριονέτες του λώκου και δυστυχισμένη μειοψηφία. Τσιπραιικο τσίρκο η ιστορία θα είναι αμείλικτη απέναντι σας.



Madmax04/02/201819:42

Ευσεβείς πόθοι για εσένα Αλέξη που η επόμενη σας συγκέντρωση θα γίνει σε τηλεφωνικό θάλαμο.



Ο Τσίπρας 04/02/201819:42

νοητικά και σωματικά εχει μείνει στην ηλικια των δεκαπέντε ετών ,οταν πουλούσε μαγκιά στους καθηγητές αντί να μορφώνεται και τραμπούκιζε τους συμμαθητές του. Γλοιώδης τότε,δοσίλογος τώρα. Αυτό το πράγμα κάποιοι το ψήφισαν για πρωθυπουργό.



Ευλογητός04/02/201819:42

Πέσανε οι μάσκες και δείξατε ευθαρσώς ότι είστε εχθροί της Ελλάδος. Μισείτε οτιδήποτε εθνικό και Ελληνικό, μισείτε τους κατοίκους της χώρας που εκπροσωπείτε. Έχετε καταστρέψει, ρημάξει και αποδομήσει τα πάντα. Ότι θα κρύβατε τέτοιο σκοτάδι μέσα σας πραγματικά δεν το περίμενα, είστε με διαφορά η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που έχει υπάρξει ποτέ. Πετάτε στα σκουπίδια τους αγώνες που έγιναν γι αυτόν τον τόπο για την Μακεδονία μας και σβήνετε μονοκονδυλιά την ιστορία που γράφτηκε με τόσο αίμα. Είστε σιχάματα και να πάτε όλοι ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ εκεί που ανήκετε



Μωραινει04/02/201819:40

Ο Κυριος... Στη θεση σας θα μασουσα και δεν θα μιλουσα



@Τσύριζα04/02/201819:39

Τον.... Καρανίκα βάλατε να γράψει τη δήλωση?????



Άλκης04/02/201819:39

Δύο από τους βασικούς πυλώνες της ανάδειξης του Τσιπράκου σε Πρωθυπουργό τον αποκάλεσαν σήμερα ο μεν Θεοδωράκης αριστερόστροφο φασίστα του αισχίστου είδους κι ο Κασιμάτης συνειδητό εθνοπροδότη!!! Θα έλεγε κανείς λίγο αργά για δάκρυα Ηλέκτρα αλλά από την άλλη κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο Τσιπράκος κι ο συρφετός που τον περιβάλλει θα έχει πιθανότατα κακό τέλος, και το βασικό διακύβευμα είναι η πτώση τους να μην έχει τραγικές συνέπειες για την χώρα, για όλους μας!!! Είναι εξαιρετικά επικίνδυνα απολειφάδια και το αποδεικνύει η αντίδραση τους στο συλλαλητήριο που όπως και για κείνο της Θεσσαλονίκης μίλησαν αμέσως για εθνικόφρονες, ρατσιστές, φασίστες και τους γνωστούς τέτοιου είδους βερμπαλισμούς που αποδεικνύει τον πανικό και την αμηχανία που τους διακατέχει!! Προφανώς τρία χρόνια τώρα που ψήφιζαν το χειρότερο μνημόνιο όλων, που υποθήκευσαν για ένα αιώνα την δημόσια περιουσία, που καθιέρωσαν πλειστηριασμούς για χρέη 500ε και τόσα άλλα, είχαν καλομάθει που ο λαός δεν αντιδρούσε, δεν διαμαρτυρόταν και θεώρησαν ότι εύκολα θα μπορούσαν να εκτελέσουν και το σχέδιο ξεπουλήματος της Μακεδονίας!! Και μόνο να ακούς τον Τσιπράκο να σου λέει ότι διαπραγματεύεται με αίσθημα ευθύνης για την χώρα είναι να σε λούζει κρύος ιδρώτας για το τι έχει συμφωνήσει το σκουπίδι αν αναλογιστούμε τα αποτελέσματα της 17ωρης διαπραγμάτευσης πριν από ένα χρόνο!! Το προκλητικό μάλιστα των δηλώσεων τους δείχνει ακριβώς την χουντική υπόσταση της ιδιοσυγκρασίας τους καθώς πλέον ξεκάθαρα και απροκάλυπτα έχουν αρχίσει να υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών, θεωρώντας μας κυριολεκτικά αμόρφωτα υποκείμενα, σαν να είμαστε πρωτόζωα και να απευθύνονται με προσβλητικό τρόπο προς το λαό προσπαθώντας να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή!!! Βέβαια καθότι πρόκειται για όντα χωρίς ίχνος στοιχειώδους αξιοπρέπειας και αιδημοσύνης ας μην έχουμε την προσδοκία ότι θα μας κάνουν την χάρη με ένα ογκωδέστατο συλλαλητήριο να εγκαταλείψουν την εξουσία. Τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία με στόχευση την πλήρη αποδόμηση της κοινωνίας όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά, πολιτισμικά, αξιακά και δημοκρατικά!!! Είναι στο χέρι μας να τους αποτρέψουμε διαφορετικά θα είμαστε συνυπεύθυνοι για τις όποιες από εδώ και πέρα δυσοίωνες εξελίξεις!!! α εγκαταλείψουν την εξουσία



μαλλον 04/02/201819:38

σε λιγο θα αρχισει φυλακισεις αντιφρονουντων ο μαξιμωφ



τι ειναι αυτο το μαξιμωφ?04/02/201819:37

μια απορια..το μαξιμου που ειναι? στα σκοπια? συγγνωμη ρε μαξιμου που δεν φτασαν οι ουρες μεχρι το καπανδριτι! και οι μισοι να ηταν απο αυτους που ηταν σημερα, αν ειχατε φιλοτιμο θα ειχατε παραιτηθει λεω εγω..και την χα μην την ξαναπιασετε στο στομα σας..ο μικης ειπε οτι ειστε χειροτεροι απο αυτην!



George04/02/201819:37

Στο Μαξίμου μάλλον τα ναρκωτικά πάνε δωρεάν... ελεο καρανικα. Χαχαχα



bicman04/02/201819:37

Η Χούντα ξανά ήρθε στην Ελλάδα...



Μάκης04/02/201819:37

Εμ, επιβάλλουν την προπαγάνδα τους για των αριθμό των διαδηλωτών, βαφτίζουν λίγο πολύ και τους υπόλοιπους συριζαίους. Δυστυχώς δεν πρόκειται να ξεκουμπιστούν ειρηνικά



giannis04/02/201819:36

κλασσικο κολπακι που διδασκουν σε βασικες σχολες διαμορφωσης κ καθοδηγησης κοινης γνωμης....κανουμε ανακοινωσεις τετοιου ειδους περι μειωμενης συμμετοχης και διαψευσης προσδοκιων κ.λπ. κατα το γνωστο μοτο <>Aλεξη,ασε τα κολπα..σε πηραμε χαμπαρι...το 3% ερχεται...



Mike04/02/201819:36

Τρομοκρατήθηκαν στο Μαξίμου και βγαζουν ανακοινώσεις αβερτα!!! Μια το γραφειο του Τσιπρα, μια ο Κοτζιας, μια το γραφειο του Συριζα, μια το Μαξιμου!!! Τους εφτασε το σκατο στην καλτσα!!! Αυτο το συλλαλητήριο ηταν μονο η αρχη!!!



Λαρισαιος04/02/201819:36

Μα ποσο ηλίθιοι και ανθελληνες μπορεί να είναι; τι μυαλό κουβαλανε άντε φύγετε επιτέλους μην σας φύγουμε εμείς....



@04/02/201819:36

Δεν καταλαβαίνουν ότι με την κοροιδία, την ειρωνία και την υποτίμηση απλώς αυξάνουν την οργή του κόσμου; Που θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα;



alexilion04/02/201819:35

Σε γραμή Πολάκη τι πίνετε και δεν μας δίνετε εκει στου Μαξιμου? Ε ,.. δεν τα δεν τον είδατε τον Ελληνικο Λαό , δεν τον ακούσατε, ε, βέβαια !!! εσεις εκείνη την ώρα που κρυβόσασταν, στην ποιο σκοτεινή γωνιά , για να μην πήρατε χαμπάρι!!! Το βεβαιον είναι ένα " Η περίφανη Ελλαδα σύσσωμη, βροντοφώναξε Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΜΗΛΗΣΕ." Τώρα όσο παρατύπος θα παραμένετε στην εξουσία, προσεξτε να μην βρεθήτε απέναντι από τον Κυρίαρχο Λαό.-



Bula04/02/201819:35

Ωραία τα κατάφερες, μικρέ Αλέξη! Έβγαλες όλη τη συντηρητικούρα στο δρόμο, ξύπνησες τα εθνικιστικά αντανακλαστικά του λαού, κινητοποίησες τους θιασώτες του τρίπτυχου " πάτρια-θρησκεία-οικογένεια", όλα αυτά που απεχθανόμουν μια ζωή, και ξέρεις κάτι; το κατευχαριστήθηκα! Έφαγες όλο το σκατό στη μούρη και δεν έκανες κιχ.



Κοπρίτες04/02/201819:34

Ούτε το ένα δέκατο δεν μαζεύεται εσείς, οπότε ειρωνευτείτε ακόμα όσο μπορείτε...



εχετε αλλαξει ονομα, το πηρατε χαμπαρι?04/02/201819:34

το μαξιμου μιλαει σαν σκοπιανοι..αντι να χαιρονται για τις υγιεις αντιδρασεις του κοσμου, τους κοροιδευουν κοιταζοντας μικροκομματικα συμφεροντα!!! μονο για την καρεκλα νοιαζονται! ..μιλαμε για την πιο αηδιαστικη κυβερνηση εβερ! απο αυριο, πρεπει ολοι να τους αποκαλουμε με το ονομα που τους βαφτισε ο μικης.



Ρεζίλοξεφτίλα Τσίπρα04/02/201819:33

Καλά αυτός ο γελοίος αγνόησε ένα δημοψήφισμα θα πάρει υπόψη του ένα συλλαλητήριο; Η αριστερά που μιλούσε και για άμεση δημοκρατία κάποτε.



Άγγελος04/02/201819:32

Πάντως αποκτήσατε ταυτότητα μέσω συλλαλητηρίου. Αριστερόστροφοι φασίστες και μάλιστα πιό επικίνδυνοι από τους δεξιόστροφους φασίστες.



Efstathios Efstathios04/02/201819:32

Αλέξη είδες πώς λειτουργούν οι Αμερικάνοι? Ήρθε η ώρα να σου δώσουν τώρα το τρίτο το μ....τερο. Τους έπλυνες τα πιατάκια και τώρα εκ των έσω σε στέλνουν εκεί που πρέπει να ήσουν. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι κατάλαβε ο λαός από όλο αυτό. Πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει άλλος άχρηστος τοιχοδιόκτης στην εξουσία!!! Και θα μπει η ανάπτυξη πνευματική και οικονομική σε ψυγείο, πολύ πιθανο Siemens!!!



ΕΛΛΑΔΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ04/02/201819:31

ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΡΙΠΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γιατί είμαστε Έλληνες και όπως έλεγε ο Ουίνστον Τσώρτσιλ Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες



kagelarios04/02/201819:31

Μια κουβεντα αυτοί αρσιστεριστές για τους 100 το πολύ δηθεν αντιεξουσιαστές που καίνε , καταστρέφουν την δημόσια περιουσία και "πληρωνει" ο απλός ο κόσμος όλα αυτά που κατστρέφουν, καμια ανακοίνωση εεεε ????? Ξέχασα είναι και παιδιά υπουργων και προεδρων σε αυτά τα καλόπαιδα.....



Λιγα τα ψωμια σου φασιστα πολιτικε απατεωνα 04/02/201819:29

Τα καθαρματα της παρανομης πλεον κυβερνησης εκτος του αριστερου φασισμου τους βγαζουν και ολη τη λυσσα τους για τα 2 εκατομμυρια Ελληνων που τους εφτυσαν στα αποκρουστικα τους προσωπα. Ο κυβος εριφθη και το τελςο τους ειναι κοντα ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...



Διαβάζοντας 04/02/201819:27

την ανακοίνωση τους ακούω και τα αναφιλητά τους, απίστευτο!



Σ04/02/201819:25

Eχει δίκιο ο Μικης ! Αλέξη εισαι η πιο επικινδυνη μορφή αριστεροστροφου φασισμού και ο κόσμος σε κατάλαβε!



ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ04/02/201819:25

Δηλαδή εσείς το βιολί σας εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε !!!! Καλά δώστε το όνομα της Μακεδονίας και θα σας δώσουμε εμείς να καταλάβετε !!! Θα είναι το τελευταίο σας !!!!!!



Τσίπρα τσιράκι του Σόρος04/02/201819:25

Ακούτε τι λέει ο λαγός του Σόρος. Πώς για να ζήσουν ειρηνικά οι λαοί της βαλκανικής θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι σαν λαός και να αποδεχθούμε την ονομασία που θέλουν οι Σκοπιανοί ! Πας καλά απογονε δούλων και νενεκων; Τι είπε ο τύπος ; Όσο για την συγκέντρωση άστο Τσίπρα. Οι μαχαιροβγάλτες που έστειλες στα προπύλαια απλά χτύπησαν 2 μαθητές και ένα παλλικαρακια πάνω σε μια μηχανή . Η τρομοκρατία σου δεν πέρασε και βάλτε εκεί στο συριζα τα λεφτά που σας δίνει ο Σόρος από πίσω σας .



Πολιτης04/02/201819:24

Δηλαδη 140000 (σύμφωνα με την αστυνομία) σε ένα κράτος 10 εκ. είναι για τον κύριο τσίμπλα αμελητέα ποσότητα, συγχαρητήρια αλαζόνα! Θα σε κανονίσουμε (κοινοβουλευτικά) και εσένα και την παρεούλα σου πορωμενα ξενοδουλα τσιράκια



jan04/02/201819:24

χαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ, έχει και γραφείο ο γκασμάς. συναρμολογούμενο από το ικεα?



dimioan04/02/201819:24

Δε μπορώ ειλικρινά να κατανοήσω τους Έλληνες. Πριν τρία χρόνια τον είχαν για Μεσσία . Αγανακτισμένοι , κινήματα του τύπου δεν πληρωνω , διαδηλωσεις ... Ενα μορφωμα του 3%Το απόγειωσαν σε ποσοστά περί του 35 %. Στο διάστημα αυτό αλλάζει 100% την τακτική του , συμπλέει κσι προσκυνα τους δανειστές και τους παγκόσμιους τοκογλύφους ,δέχεται υπάκουα και χωρις αντιδραση προσωπικές προσβολές (Σόιμπλε...ανόητε...)διακωμωδεί σε διεθνη φορα με τα παιδικά Αγγλικά του το πρόσωπο του και το αξίωμα που υπηρετεί και τέλος με μια απίστευτη ανακυβιστιση μετατρέπει ένα ΟΧΙ σε ένα απέραντο ΝΑΙ θεωρώντας τον ελληνικό λαό κουτο τουλάχιστον. Είναι δυνατόν αυτός ο τύπος να κολλήσει από μια τέτοια συγκέντρωση...είναι δυνατόν??? Όχι και πάλι Όχι . Έχει πάρει τα διαπιστευτήρια των προστατών του ...σε λίγο καιρό θα είναι ακίνητος και ανίκητος . Αυτή είναι η αλήθεια , είναι ικανότατος θρασύτατος και πολύ επικοινωνιακός. Δε θα ξεμπέρδεψετε εύκολα....



El04/02/201819:24

Xaxa σημερα πεσατε κουμουνια! Κρεμαλες!!!!!



Σ04/02/201819:23

TΣΙΠΡΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ!!!!!!!!!



Τζίκος04/02/201819:23

Τσίπρα...μάλλον δεν είδες το κόσμο, γιατί το μάτι σου το αλλήθωρο τρέχει στον κατήφορο και κάνει ντράγκα ντράγκα σαν παλιοσακαράκα



Καηκε04/02/201819:23

Εδώ αρχισε να καιγεται η κυβέρνηση.Περιμένουμε τα αποτελεσματα του κοτζια για το τέλος



Σ04/02/201819:23

Τσίπρα, κατά βαθος τρέμεις γιατι ολαός βγήκε στους δρόμους για να σε εξαφανίσει πολιτικά γιατι πήγες να τον δουλέψεις και πάλι! Ουστ!



Pianos04/02/201819:23

Αυτούς τους φτύσανε καί δεν πήρανε πρέφα...



Δημήτρης Κλ.04/02/201819:23

Ως γνωστόν ο κ. Τόσκας έχει κολλημένο στην οθόνη του λάπτοπ του, σε κοινή θέα, τον απόρρητο κωδικό του!!! Επομένως είναι, κατά τεκμήριο, ηλίθιος! Γιατί λοιπόν, απορείτε ότι δήλωσε μόνον 140.000.- τους συμμετασχόντες στο συλλαλητήριο; Πολλούς δήλωσε. Μας έκανε και χάρη 5.000 άτομα. Υπελόγισε τα 3000 πούλμαν επί 45 άτομα = 135.000.- και 5.000 άτομα δώρο απ τον ίδιο γαλαντόμο υπουργό! Μόνο τέτοιο υπολογισμό μπορεί να κάνει, ένας προφανώς ηλίθιος υπουργός, μιας γελοίας και πανικόβλητης κυβέρνησης!



Πάντως 04/02/201819:22

τα υπαλληλακια σου ήταν 500-1000;;;αχαχαχ



Τσιπρομπετόβλακας!04/02/201819:21

Τις συγκεντρώσεις στα Σκόπια μετρούσε ο ηλίθιος όταν έλεγε για την "πατρίδα" του!



Banania 04/02/201819:21

Σίγουρα ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση της τελευταίας δεκαετίας , απο κει και πέρα κάνε δημοψήφισμα μια και στα δύσκολα επικαλείστε τον κυρίαρχο λαό .Εαν τολμήσεις να προχωρήσεις στις εντολές των Αμερικανών αφεντικών σου την επόμενη φορά η συγκέντρωση θα φτάσει στην πόρτα σου



Τιτο 04/02/201819:21

Εμείς κατσαπλιάδες τι να πούμε ; σας τα ειπε όλα ο Θεοδωράκης



Σταύρος04/02/201819:21

Ουτε ο Μαδούρο δεν θα απαντούσε ετσι! Το ΜΟΝΟ που σκέφτομαι είναι πως θα ηταν η Πατρίδα μας εαν είχαν επικρατήσει στον εμφύλιο αυτά τα καθάρματα!



Τσίπρα,04/02/201819:20

Εμείς οι " λίγοι " που είμαστε σήμερα στο συλλαλητήριο, μετά από τις δηλώσεις του γραφείου σου, τις αναρτήσεις του Πολάκη και τις δηλώσεις του Κοτζιά, δεν τόχουμε σε τίποτα να κάνουμε ντου στου Μαξίμου. Μαζευτείτε!!!!! Το άσπρο δεν γίνεται μαύρο



Greekterminator104/02/201819:06

Εσείς πάντως πηγαίνετε καρφωτοί για 3%



Ελλάδα04/02/201819:46

Το 3% είναι πάρα πολύ για τον Σύριζα, τον περνάει και ο Λαφαζάνης άνετα



ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟΣ04/02/201819:43

Αισιόδοξο σε βρίσκω...



Q04/02/201819:42

3%, πολλα τους δινεις. Ετσι οπως το πανε ουτε η ιδια τους η μανα δεν θα τους ψηφισει.



Χαχαχα04/02/201819:06

Τσιπρα μπερδευτηκες με τους αντιεξουσιαστες που ηταν τρεις και ο κουκος? Το 1,5 εκατ ηταν ο κοσμος οχι οι πληρωμενοι λακεδες σου



!@#04/02/201819:22

εμποδίστηκαν χιλιάδες κόσμου, έκαναν εκκλήσεις από τα μεγάφωνα να ανοίξουν τους δρόμους, πίκραααααααααααααααααα ο σύριζα



greco04/02/201819:06

Σε πλήρη απομόνωση από την πραγματικότητα το Αλέξης Μαδουρο. Ας αρχίσει να φυλακίζει όποιον αντιφρονει μαζί του.



θρασυτατοι!04/02/201819:06

Ουστ κοπριτες απατριδες που πιανετε στο στομα σας την πατριδα ενω την ξεπουλατε...Θρασυτατοι.



@@@@@04/02/201819:24

καλά αυτοί δεν είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα και φέρνουν τον κάθε πικραμένο και μοιράζουν ψωμοτύρι και ιθαγένεια;;; αυτογελοιοποιούνται και μιλούν για πατρίδα όταν αποκαλούν χρυσαυγίτες και φασίστες όσους αγαπούν πατρίδα θρησκεία οικογένεια δηλαδή όλος ο Ελληνικός λαός είναι χρυσαυγίτες, αλίμονο σας αν ήταν έτσι



@#$04/02/201819:05

Επομενο συλλαλητηριο στο Μαξιμου



Ουαου 04/02/201819:05

ΤΣΙΠΡΑ ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ Σ@#ΤΑΣ ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΕΩΣ ΚΆΤΩ....ΠΟΥΛΑΣ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΆΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ.. ΕΊΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΌΤΕ ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΏΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ.. ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΌΔΙ...



ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ04/02/201819:04

1,5 Ελληνων πολιτων σας εδωσε την ευκαιρια να φυγετε ειρηνικα...εκμεταλευτειτε το!



germanotsolias04/02/201819:04

πρεπει να ντρεπονται ... αυτοι που τους εφεραν στην εξουσια πρεπει να αισθανονται πραγματικα τυψεις ... φυσικα και ο μικης πηρε μερος στην ανοδο αυτων των προδοτων ...ελπιζω σημερα να εχει καταλαβει τι εκανε και αυτος ... δεν λυπουνται δεν αισθανονται δεν πιστευουν πουθενα ειναι τυχωδιοκτες αριστεροι φασιστες μισουν την ελλαδα την δημοκρατια την δημιουργια ... το λιγοτερο που τους αξιζει ειναι η μακρονησος ..



!@#04/02/201819:25

στην προώθηση του συγκεκριμένου και στην άνοδο του βλέπε Αλαβάνος! Ακόμα κρύβεται αυτός;



Ελεος!04/02/201819:02

Μιλανε για πατριωτισμο οι απατριδες, Οι εθνομιδενιστες, οι φασιστες, οι αθεοι, οι ανθελληνες!!! Ελεος πια με αυτα τα τομαρια, ελεος....



Νίκος και Νίκος04/02/201819:02

Εμείς ακούσαμε το "πράττω" και πήγαμε στην πλατεία .



Ου ρε!!04/02/201819:00

Τα χασανε παει



Giorgis04/02/201819:00

Να πάνε να ζήσουν στο Καράκας αφού δε νιώθουν Έλληνες.



Το αυτονόητο04/02/201819:00

Αφού εχει πάρει τόσο πολωτικές διαστάσεις αυτο το ζήτημα γιατί δεν κανουν ένα δημπψήφισμα να παρουν μια δυνατή απάντηση απ'το λαό να τελιώνουμε...και να δούνε οτι αυτές οι 'δεκάδες' που λεγε η ερτ ή οι 'χιλιάδες' που λενε τώρα είναι τελικά πολλά εκατομύρια Ελλήνων που πολύ απλά δεν παρχωρούν το όνομα της Μακεδονίας.



ουστ κοπριτες, ανθελληνες, φασιστες04/02/201819:00

Σε λιγο να σας δω που θα φυγετε με ελικοπτερα σταλινοφασιστες...



Χρηστος04/02/201819:00

Καλά να πάθω αφού σας ψήφισα ο μακακας!!!!



Jony04/02/201819:00

Οι τετραπερατοι χαριζουν αυτο το πληθος στο Μητσοτακη! Αυτα κανει η πολιτικη βλακεια. Γιατι να νοιωθεις απεναντι απο αυτον τον κοσμο; Μηπως γιατι σε δυσκολευει να εφαρμοσεις προειλημενη αποφαση; ΟΧΙ ο λαος, ΝΑΙ εσεις... Καλα ξεμπερδεματα...



!@#04/02/201819:32

έχουμε αηδιάσει όλοι με το χαρίζουμε λες και ο κόσμος είναι κουτί με πάστες, μην αναμασάς τις ηλιθιότητες που τις έχουν κάνει τάση κάποιοι ανεγκέφαλοι, λέξεις όπως καπελώνω χαρίζω σαλαμοποίηση και άλλα φαιδρά, από το εξαιρετικά φτωχό λεξιλόγιο τους καταλαβαίνεις αρκετά, είναι φανερό ότι βρισκονται σε κρίση πανικού και σε σύγχιση, από αύριο θα αρχίσουν τις γνωστές προπαγάνδες αλλά όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να παραιτηθούν τόσο το καλύτερο αλλιώς θα πιστέψουμε ότι τους χαρακτηρίζει ο σαδισμός εναντίον ενός αθώου λαού κι αυτό προκαλεί παγκόσμιο δέος που παρακολουθεί τα τελευταία χρόνια το πώς επιχειρούν κάποιοι από υγιείς να μας κάνουν να κυνηγούμε την αγελάδα όπως στην Βενεζουέλα, ε λοιπόν δεν θα τους περάσει, πατρίδα, θρησκεία, ιστορία δεν την ξεπουλάμε ακόμα κι αν φέρουν πείνα και δυστυχία σε όλους. το συλλαλητήριο σήμερα είναι αντικυβερνητικό



ειναι πολυ επικινδυνοι εκτος απο φασιστες τελικα!04/02/201818:59

Τελικα ειναι πολυ φασιστες, αρχιζω να τους φοβαμαι ειλικρινα...ειναι πολυ επικινδυνοι...Εθνομιδενιστες οπως τους ειπε ο Μεγαλος Μικης...Αντι να σαπιζουν στην φυλακη για τα παρανομα μνημονια, τα ψεμματα , την ληστεια στους πολιτες και την καταλυση της δημοκρατιας με την μη αποδοχη του δημοψηφισματος, εχουν τοσο θρασος που μετατρεπουν τα παντα οπως θελουν...ειναι πολυ επικινδυνοι και κατι πρπει να γινει να φυγουν ειρηνικα....



Τα γνωστά αόμματα 04/02/201818:58

αριστερόστροφα φασισταριά. Στο ΟΧΙ το πλήθος ήταν μέγα ....τώρα που ήταν τετραπλάσιο ήταν ....λιμνούλα.



Τσίπρα04/02/201818:58

ζωο γεννήθηκες και ζώο θα πεθάνεις.



ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ04/02/201818:58

Εντάξει οι άνθρωποι είναι ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και δεν αφήνουν την καρέκλα με ΤΙΠΟΤΑ.Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣ.



ΧΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ04/02/201818:58

ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ,ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ!!!



Γιώργος04/02/201819:38

Η ανακοίνωση βρίθει χολής και πίκρας, το κατανοώ, πονάει πολύ, κάντε ένα μπάφο θα περάσει, αα μια δήλωση από Τσακαλώτο θα έχουμε μετά το συλλαλητήριο που ήταν με αφορμή την Μακεδονία το πώς σας βλέπει ο κόσμος και τί θέλει από σας;;



###04/02/201819:36

ποιός έγραψε την ανακοίνωση; τον έψαξαν πολύ να τον βρουν; σε καταστρέφουν άλλαξε συνεργάτες δεν προλαβαίνεις βέβαια είναι πολύ αργά



@@@@@04/02/201819:34

να ψηφίσουν ΟΛΟΙ όμως οι Ελληνες της οικουμένης



Ρε κοψτε τους μπαφους εκει στο μαξιμου......04/02/201818:58

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΜΥΡΜΙΓΚΙΑ ΑΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ! 1.000.000 Eλληνες ηταν και παραπανω .μονο η Πλατεια συνταγματος περνει 300,000-400,000 κοσμο . Ναρκωμανης κυνερνιση , απλυταρια και τρομοκρατες .. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΒΕΤΟ ! Αν και δεν θα το κανετε.. ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ!!!! , απο την ανακοινωση σας φενεται ο ΠΑΝΙΚΟΣ που σας εχει πιασει...



Ανθέλληνες προδότες 04/02/201818:57

Οτι κάνατε κάνατε ...τον πουλο τωρα



Μα ιχνος ντροπης04/02/201818:57

Δεν ντρεπεστε λιγο. Μετα απο τοση προπαγανδα και εκφοβισμο για το συλλαλητηριο, να δειχνετε τοση μικροψυχια, για την εξουσια, για να δικαιολογησετε την προδοσια της Μακεδονιας μας, και για τα μικροκομματικα σας συμφεροντα. Καντε δημοψηφισμα λοιπον, να παρετε την απαντηση σας και γραπτως. Βεβαια εσεις δεν εχετε καμια ενοχη, με το να κανετε το οχι ναι παλι. Κυριε Τσιπρα, με αυτα που κανετε, η οργη του κοσμου εχει ξεχειλισει. Αν το παραβλεψετε αυτο, συντομα θα μετρατε τους διαδηλωτες μεσα απο τα εδρανα της Βουλης. Αυτος ο ολοκληρωτισμος και η αλαζονεια απεναντι στην λαικη βουληση σε ενα τοσο κρισιμο εθνικο θεμα, θα σας βγει σε μεγαλο κακο. Δεν εχετε επαφη πλεον με την πραγματικοτητα, και την πραγματικοτητα θα την βρειτε μπροστα σας.



Ποιον 04/02/201820:00

είπες κύριο, το ζώον;



Ντινος04/02/201818:57

Ντροπή σας ανικανοι



Alexandros04/02/201818:57

Θα τα πούμε στις εκλογές! Πίσω στο 5% και άμεσα! Τα ψέμματα σας τελείωσαν όπως και η ιστορία σας.



Θανάσης04/02/201818:56

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν



Κλασική Δήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ04/02/201818:55

Ειδικότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η προπαγάνδα και η διαστρέβλωση της αλήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: