ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΥΠΈΡΛΑΜΠΡΗ, ΘΕΑΜΑΤΙΚΉ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΥΣΙΏΔΗΣ...

Και η φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη!
Χωρίς να λείπουν βέβαια και οι καραγκιοζοπαίχτες, κλόουν της παραστάσεως με τις δηλώσεις τους, όπως ο σαλιάρης Λεβέντης που θυμήθηκε ξάφνου την πείνα του, τη λιγούρα του, ο αποστεωμένος μπεκρούλιακας Δήμαρχος “Μπουτάν” με την απουσία του, Σκοπιανοβούλγαρος στην καταγωγή, ο οποίος όταν βλέπει κάτι τέτοια πράγματα εθνικά ελληνικά, βγάζει μπιμπίκια ή αρρωσταίνει απ’ την κακία του, το μίσος του προς ανθρώπινο γένος των Ελλήνων! Ή, μεθοκοπιέται μπεκρουλιάζεται τον αγλέουρα, προσφιλής του ενασχόλησις, για να του φεύγει το ντέρτι. Που η Μακεδονία δεν έγινε Σκοπιανή Βουλγάρικη, αλλά ένα κομμάτι της, δυστυχώς μικρό, παραμένει ακόμα Ελληνική! Ή, γιατί δεν έφερε περισσότερους τούρκους να “προσκυνήσουν” φέτος το “σπίτι” του Κεμάλ υπέρμαχος θαυμαστής του -ο Κεμάλ να πούμε για την ιστορία πως ήταν μεγάλη πουστάρα. Και πάλι για την ιστορία, το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας παραμένει υπό κατοχήν, μέσα σ’ αυτό ολόκληρη και η “Μακεδονία” του Τίτο, οι γύφτοι των Σκοπίων, οι μόνοι απάτριδες και ορφανοί πατρός των Βαλκανίων!

Κάθε χρόνο και καλύτερη γίνεται η Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Παρόλες τις αηδίες που γράφονται ή ακούγονται περί καταργήσεώς της, από αριστερούς κυρίως, αριστερίζοντες και κουμμουνιστίζοντες ανθέλληνες σίγουρα -στο όνομα μόνον Έλληνες- μπορεί να αναβαθμιστεί σε 10ήμερη πανεθνική η γιορτή, να πλαισιωθεί και με άλλες εκδηλώσεις τέτοιου είδους, μια και συμπίπτει με την γιορτή του Αγίου Δημητρίου πολιούχου της πόλεως, στον κατάλογο των “Δημητρίων”, έτσι κι αλλιώς, ενταγμένη είναι.
Στην παρέλαση φέτος είδαμε ανθρώπους από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντος. Την μακρινή Αυστραλία, την Κύπρο. Όλοι αυτοί που ήρθαν τουλάχιστον για τρεις μέρες στη “Συμβασιλεύουσσα”, έριξαν πολλά περισσότερα χρήματα πιθανώς, στην εμπορική της κίνηση, από τα κόστη τα οποία εφηύρε η κεφάλα του “Σαλιάρη” κτηνοβουλευτικού, ή οποιαδήποτε άλλη κεφάλα νομίζει πως ΌΛΑ είναι χρήμα, ΌΛΑ εξαργυρώνονται με τα λεφτά!
Πολύ σωστή, πολύ καλή, αλλά και επιβεβλημένη η πρώτη εμφάνιση στην παρέλαση του τάγματος των Εθνοφυλάκων, γιατί έτσι που έκοψαν την Ελλάδα στα δυο τα Ελληνικά διχαστικά κόμματα της μεταπολιτεύσεως -ΟΛΑ, μηδενός εξαιρουμένου- οι Έλληνες κάτω από τα Τέμπη αγνοούν, τι πραγματικά συμβαίνει στα βόρεια σύνορά μας, μήκους άνω των 500 χιλιομέτρων, στα οποία λαός και στρατιωτική παρουσία, ιδίως στα ανατολικά, δίνουν καθημερινώς πραγματικές μάχες εκ του σύνεγγυς υπέρ βωμών και εστιών! Όταν στα Εξάρχεια κάποιοι παίζουν τους ψευτοεπαναστάτες, και καταστρέφουν ανενόχλητοι τις περιουσίες και το βιος ειρηνικών, ανυπερασπίστων Ελλήνων πολιτών! 
Δυστυχώς, αυτή την παρουσία των Εθνοφυλάκων δεν την βλέπουμε και στα Σκοπιανά σύνορα ή τα Αλβανικά. Αυτά τα αφήσαμε, ή μάλλον τα απεμπολήσαμε -όπως και πολλά άλλα- στη λαθροεισβολική σαβούρα, θα το πληρώσουμε πολύ σύντομα ακριβά! Μια γεύση πήραμε πέρυσι από την Ειδομένη. Στην οποία είδαμε και αστυνομικούς να χασκογελούν στα επεισόδια, να δικαιολογούνται πως δεν έχουν τέτοιες διαταγές να επέμβουν, την ώρα που καίγονταν ολόκληρος ο Σιδηροδρομικός Σταθμός! 
Βεβαίως, κάποιοι θα ισχυριστούν και εδώ ότι τα σύνορα αυτά τα φυλάγουν οι “συνοριοφύλακες”. Γιατί πράγματι, μέχρι πρότινος έτσι ήταν. Υπήρχαν κάποιοι ελάχιστοι απ’ αυτούς, έστω για τον φόβο των ιουδαίων που λέει και η βιβλική ρήση. Αν βρείτε όμως, τώρα, έστω και έναν σ’ αυτήν την παραμεθόρια περιοχή, σφυρίξτε το να το ακούσουμε κι εμείς, όλοι έχουν μαζευτεί στην Ομόνοια στην Αθήνα και πίνουν τα φραπεδάκια τους, κουνιστά και όχι χτυπητά που λέει κι ο Τζέμης Μπόντης, ίσως και γιατί τα σύνορα της Ελλάδος οι χαρτογιακάδες και ξευτελισμένοι, όλως διόλου πολιτικοί μας της μεταπολιτεύσεως, τα θέλουν να αρχίζουν και να τελειώνουν εκεί.
Τώρα μάλιστα που καταργήθηκαν και τα Αστυνομικά Τμήματα στην επαρχία, μαζεύτηκαν και αυτά όλα στις πόλεις για να φυλάγουν τσίλιες στα λαθροποντίκια της παραλίας παράδειγμα, τα οποία πουλούν όλα τα κλεμμένα και τα αρπαγμένα από τα ελληνικά σπίτια, τα ελληνικά νοικοκυριά είδη και σκεύη, τα βορειοδυτικά και δυτικά σύνορα της χώρας, έμειναν στο έλεος κυριολεκτικά, αυτής της λαθροεισβολικής-λαθρομεταναστευτικής σαβούρας!
Αφύλαχτα σύνορα η Ελλάς, πρώτη φορά έχει στην τρισχιλιετή ιστορία της, και με κουμμουνιστική-σοσιαληστρική κυβέρνηση παρακαλώ! Απ’ τον οποίο κουμμουνισμό, αλήστου μνήμης, κάποτε, έβγαινες ή σε φέρετρο, ή σε πακέτο ταχυδρομικό, δέμα! 

Ιστορικά, η Εθνοφυλακή δεν άλλαξε σε τίποτα. Είναι η ίδια της Εθνοφρουράς στον Συμμοριτοπόλεμο, των “ΤΕΑ” μετέπειτα και μέχρι το 1975, τώρα Εθνοφυλακή από το 1980. Παντού υπάρχουν αυτές οι Εθνοφυλακές, σε όλα τα προηγμένα και πολιτισμένα κράτη του κόσμου, δεν αποτελούμε εμείς εξαίρεση όπως θα νομίζουν κάποιοι.
Στον Συμμοριτοπόλεμο δεν πολέμησε ο Ελληνικός στρατός, παρά μόνον στις “Εκκαθαρίσεις”. Όλον  αυτόν τον “γενιτσαροπόλεμο”, τον διεξήγαγε η ένδοξη της εποχής εκείνης Χωροφυλακή, με την Εθνοφρουρά την οποία έστελνε ενισχύσεις στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα το Γ΄ΣΣ. Στο οποίο υπάγονταν οι Εθνοφρουροί. Και σε κάποιες μικρομονάδες που διατηρούσε το ίδιο εκεί όπου υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη. Όλη την αγριότητα των κουμμουνιστοσυμμοριτών του 1946-49, την επωμίστηκε η Εθνοφρουρά και η Ελληνική Χωροφυλακή. Η οποία Εθνοφρουρά, να το σημειώσουμε ιδιαίτερα, απαρτίζονταν μόνον από επίστρατους ηλικιωμένους. 

Η φετινή έκπληξη στην παρέλαση ήταν και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που είδαμε. Τα οποία τείνουν πλέον να καθιερωθούν σε όλους τους αξιολόγους και αξιομάχους στρατούς της υφηλίου. Όσο για την επίδειξη του ατσάλινου αετού, επισμηναγού (...) με το σκάφος του για δεύτερη χρονιά, αυτή να παγιωθεί, να κλισαριστεί, την έχουμε και αυτήν ανάγκη εμείς οι Έλληνες, έτσι πρέπει να γίνει και να γίνεται, σε κάθε παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Εν ολίγοις, η παρέλαση της Θεσσαλονίκης όχι μόνον δε είναι αναγκαία ή περιττή κατά τον πρώτο μεθύστακα της πόλεως, αλλά άκρως επιβεβλημένη. Είναι αυτή που μπορεί να κρατήσει ψηλά το ηθικό φρόνημα των Ελλήνων πατριωτών, το φρόνημα του Ελληνικού λαού, και όχι των νεογενιτσάρων Ελλήνων προδοτών. Των νέων δωσιλόγων στο Δ΄ Ράιχ της Γερμανίδος χοντροκώλας. 
Υπέρ τονίστηκε από όλους η συμβολή του απλού ελληνικού λαού στο έπος του “40”. Και όντως, έτσι ήταν. Αν όμως, σήμερα, γίνονταν κάτι παρόμοιο που κανείς δεν εύχεται, ποια θα ήταν αυτή η συμβολή, και πως θα αντιδρούσαν οι σημερινοί αλφαδιασμένοι Έλληνες στις καρέκλες τους της παραλίας με τον φτωχοκαφέ τους στο τραπεζάκι τους, έως και 10 ευρώ κόστος; Ή αυτών που πηγαίνουν και αδειάζουν τα ράφια στα σούπερ μάρκετ, με το που κάποιος μαλάκας και αρχίδης τηλεοπτικός αστέρας πει την κοτσάνα του ή την προφητεία του; Τρέμουν όλοι μη χάσουν το δεύτερο και το τρίτο εξοχικό τους σπίτι, το οποίο συντηρούν και απολαμβάνουν με όλες τις ανέσεις σε περίοδο “μεγάλης κρίσεως” κανονικά, κανονικότατα, όλα τα Σαββατοκύριακα του έτους; 
Η αναμετάδοση της παρελάσεως από τον εκφωνητή της ΕΡΤ3 ήταν καλή σε γενικές γραμμές. Αν όμως, απέφευγε και κάποιες χοντράδες επισημάνσεις που έκανε κατά τη διάρκειά της, θα ήταν πολύ καλύτερη, παράδειγμα αυτή με τον “Εκπρόσωπο του Μπουτάρη”.
Δεν υπάρχει “εκπρόσωπος” κανενός “μπουτάρη” κύριε εκφωνητά -εκπρόσωπος σημαίνει και σκύλος, υποτακτικός, δουλάκι- απουσιάζοντος του επικεφαλής μιας δημοσίας Ελληνικής υπηρεσίας, τον αναπληροί κανονικά ο δεύτερος στην ιεραρχία, που στην προκειμένη περίπτωση του μεθύστακα ήταν ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου. Κι αν δεν υπήρχε και αυτός, ο επόμενος, ο επόμενος, κλπ, κλπ. Και αν δεν υπήρχε και κανείς, τελικώς, από αυτήν την άχρηστη ή ανίκανη Ελληνική δημόσια υπηρεσία... Τότε στ’ αρχίδια μας, κι οχτώ αυγά τουρκίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: