ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!..


Αλλά και την πλήρη ανυποληψία εντός και εκτός Ελλάδος! Το κακό συνεχίζεται αγέρωχα, και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει! Οι φωτογραφίες είναι από την εποχή που άξεστοι και αγράμματοι, αγροίκοι και αστοιχείωτοι πολιτικάντηδες της χλέμπας και της μύξας, έταζαν στον κόσμο, τον λαό, λαγούς με πετραχήλια και τους έκλεβαν την ψήφο! 


Την πεπατημένη ακολουθούν και οι σημερινοί τοπικοί... αυτοδιοικητές! Έργα στο καρφί και στο πέταλο... Έργα για ψηφοθηρικούς λόγους!.. Έργα από μαθητές, πλην Πτυχιούχους-μηχανικούς Ανωτάτων Σχολών ΟΑΕΔ!.. Κι αν την άλλη μέρα χαλάσουν ή ξηλωθούν, στ’ αρχίδια μας κι οχτώ αυγά αλά τούρκα!.. Σάμπως Δικά μας είναι; 


Πιστή αντιγραφή από τηλεοπτικό πρόγραμμα σταθμού της Χαλκιδικής, τον καιρό των... παχιών αγελάδων για κάποιους που μας εκπροσωπούσαν εντός και εκτός Ελλάδος!

Μια φορά κι έναν καιρό...



Δ: Ο “ΠΑ”. μίλησε και για τις κατηγορίες εναντίον του, που δημοσιεύτηκαν στο παρελθόν στην εφημερίδα «Γνώμη της Χαλκιδικής». Αρθρογράφος ο Αργύριος Δαγκίλας, για τον οποίο ο Κοτζάμπασης του Πολυγύρου είχε να πει πολλά!

ΠΑ”: ...Όσον αφορά τώρα για την ιδιότητα του κ. Δαγκίλα, πόσο μπορεί να δημοσιογραφεί ή αν θα έπρεπε να ασχολείται μ’ αυτά τα αντικείμενα... Λυπάμαι, αλλά εγώ, ούτε καν για κλητήρα εφημερίδας δεν θα τον είχα τον Αργύρη το Δαγκίλα!.. Γνωρίζω ποιο είναι το ποιόν του, κι ο Αργύρης ο Δαγκίλας, δυστυχώς δημοσιογραφεί, σε εφημερίδα της Χαλκιδικής, που νομίζω είναι και το πρώτο φύλλο σε ακροαματικότητα, και δέχεται η τοπική κοινωνία τις κρίσεις του Δαγκίλα του Αργύρη, που αν αναφερθούμε σ’ αυτόν, όλα είναι ρευστά!..

Δ: Όλα αυτά που λέτε... Που είχε γράψει... Για τις γνώσεις των δύο αντιδημάρχων...

ΠΑ”: Μια και το αναφέρατε κι αυτό, να δώσω απάντηση και σ’ αυτό. Ποτέ εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι έχω ειδικές γνώσεις. Και μάλλον θα είμαι και ευτυχής, δεν θα τις ήθελα και τόσο πολύ. Βέβαια το καλύτερο είναι ο άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, είναι το καλύτερο όταν έχει και ειδικές γνώσεις, απλά δεν μπορεί να δεχτεί κρίσεις... Για το αντικείμενο αυτό. Όσον αφορά για τις γνώσεις του κ. Δαγκίλα και αν θα έπρεπε και πως θα ανταποκριθούμε στο εξωτερικό, οι λύσεις υπάρχουν για όλους βέβαια, και είναι οι διερμηνείς, οι ειδικοί σύμβουλοι, άρα λοιπόν αϊτός είμαι σ΄ αυτά και θα μπορούσα να καταλάβω τα Ελληνικά!.. Μάλλον ο κ. Δαγκίλας τα Ελληνικά, δεν μπορεί να τα καταλάβει! Γιατί, αν μη τι άλλο, δεν είναι απ’ τα απλά τούβλα, διότι ο Αργύρης ο Δαγκίλας, σπούδαζε 45 χρόνια(!).. Κι πουτέ σπουδή δεν είχι! Α, μας πει το πτυχίο του; Βγήκε ένας εργοδηγός δεν ξέρω τι είναι, εργολήπτης... Τι κατ’ αντικείμενο... Κι τόπιξι τελευταία μηχανικός που δεν μπόρεσι ο άνθρωπος να σταθεί, και βρήκε διέξοδο στη δημοσιογραφία! Μα κι γω γίνουμε δημοσιογράφος. Αν πάρω ένα κασετόφωνο κι στο στήνω κει κι σι λέω σε παρακαλώ, ιερέ πατέρα, πες μου την ιστορία του Αγίου Όρους, θα στη πει! Την καταγράφεις κι απά τη μεταφέρεις, είναι πολύ απλό! Δε γινόμαστε ως εδώ!.. Αϊτός γίνουμε δημοσιογράφος γι αυτήν την ιστορία...



Στο σημείο αυτό, μάλλον, υποθέτω, ο Δ” πρέπει να... έφαγε το μικρόφωνό του, αν δεν ήταν ίδιας κατηγορίας με τον συνεντευξιαζόμενο!..



Αλλά και το 1998. Πριν είκοσι χρόνια δηλαδή, αναπλάστηκε-εξωραΐστηκε η Πλατεία του χωριού των Σανών. Διαβάστε παρακάτω δημοσίευμα της εποχής εκείνης, που βρήκαμε καταχωνιασμένο στα συρτάρια μας!



Παραμονές Δημοτικών Εκλογών 1998, στα Σανά Χαλκιδικής έγινε από το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κοινότητος Σανών δημόσιο έργο «Ανάπλαση και Ηλεκτροφωτισμός Πλατείας και Κοινοτικού Καταστήματος (πρώην Δημοτικό Σχολείο)».

Το Έργο έγινε κατ’ ανάθεση; με δημοπράτηση; για καθαρώς ψηφοθηρικούς λόγους, με ευτελέστατες προδιαγραφές, μελέτη υποψηφίου κατωτέρας τεχνικής σχολής, και πιθανώς, ευτελέστατα υλικά, ανεξαρτήτως προϋπολογισμού ή δαπάνης.

Το έργο εγκαταλείφθηκε την επομένη ημέρα των εκλογών κακήν κακώς στο έλεος του χρόνου, έως σήμερα 15η Φεβρουαρίου του 2000, πάνω από ενάμιση χρόνο δηλαδή.

Από τα φωτιστικά σώματα που μπήκαν στην Πλατεία για τις ανάγκες του ηλεκτροφωτισμού, ελάχιστα λειτουργούν, και όπου αυτά έχουν καταστραφεί, είναι άκρως επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια (κυρίως τα παιδιά- όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες) τα πεταμένα καλώδια στους φράχτες ή τα «προστατευόμενα» δήθεν στα πεζοδρόμια με τελάρα… φρούτων και λαχανικών, όταν το βράδυ το εναπομείναν σύστημα λειτουργεί, είναι φορτισμένα με υψηλή τάση!

Όλες οι καλωδιώσεις που συνδέουν τα φωτιστικά σώματα και ότι άλλο ηλεκτρολογικό στην Πλατεία, είναι θαμμένο στο έδαφος σχεδόν επιφανειακά.

Την ευθύνη καλής λειτουργίας ή αποπερατώσεως του έργου, φέρει ακέραια ο Δήμος Πολυγύρου από το την 1η Ιανουαρίου του 1999 με Δήμαρχο τον Δημήτριο Τζηρίτη, αφού τα Σανά στον «Καποδιστριακό» νόμο, αποτελούν Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πολυγύρου.

Επειδή ο υπογράφων έχει βαρύνουσα γνώμη και άποψη, προτείνεται το δίκτυο των φωτιστικών της Πλατείας το οποίο εξωθεί όλους μας σε θανάσιμο κίνδυνο (ηλεκτροπληξία), να ξηλωθεί και να ανακατασκευαστεί (ή και να μην ανακατασκευαστεί), με σωστές προδιαγραφές, σωστά υλικά, σωστή μελέτη, σωστή εφαρμογή της.

Για το κόστος και τη σπατάλη της αρχικής μελέτης-εφαρμογής, κάκιστη κατασκευή του έργου εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, ας αναζητηθούν οι υπεύθυνοι. Όπου αλλού να ήταν στις άλλες χώρες της Ε.Ε. αυτό το «χάλι», θα είχαν κινηθεί οι νόμιμες διαδικασίες και οι υπεύθυνοι θα είχαν λογοδοτήσει.

Η Δημοκρατία του Πολίτου σταματάει τη στιγμή που εξέρχεται της κάλπης. Από κει και ύστερα, αρχίζει η Δυναστεία της Εξουσίας”.



Άντε... Άλλο κακό να μη μας βρει!.. Στην υγειά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: