ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΑΝΑ...

ΣΧΕΔΌΝ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΣΗΜΕΊΟ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΠΈΡΥΣΙ...
Ήταν γύρω στις 6:00 το απόγευμα χθες, όταν πήγαμε να βάλουμε βενζίνη στο αυτοκίνητο στα Δουμπιά. Στο γυρισμό από τη θέση των “Αμπελιών”, διακρίναμε στα βορειοανατολικά μικρό σύννεφο καπνού πίσω από τον λόφο του “Γκραντίστ”. Μέχρι να φθάσουμε στην ευθεία του Άϊ Λια Σανών προς Γεροπλάτανο, ο καπνός άρχισε να γίνεται στον ορίζοντα μεγαλύτερος. Μαύρος, ενώ η φωτιά ήταν έτοιμη -όσο μπορούσαμε να διακρίνουμε τουλάχιστον από τόσο μακρυά- να περάσει στον κάμπο των Σανών προς τη θέση “Λούνισμα”.

Αν το κατάφερνε, όλες οι δεντροκαλλιέργειες του χωριού και τα αμπέλια στον κάμπο, το πιο σίγουρο ήταν ότι θα γίνονταν στάχτη, παρανάλωμα του πυρός! Η φωτιά, πιθανώς, να έφτανε και μέχρι το χωριό!
Οπότε και σταματάμε δεξιά να καλέσουμε την πυροσβεστική στο 199.
Πράγματι, στο τηλέφωνο βγήκε ο “Πολύγυρος”, αν και στο πρώτο τηλεφώνημα δεν μπορούσαμε να έχουμε καθαρή επικοινωνία.
Την δεύτερη φορά που επιχειρήσαμε και πάλι, η επικοινωνία μας ήταν πολύ καλή. Η Πυροσβεστική του Πολυγύρου χάρη στο δικό μας τηλεφώνημα, αφού δεν είχε προηγηθεί άλλο, κινήθηκε τάχιστα, ακαριαία θα λέγαμε, και το κακό απεσοβήθη!
Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.
Απ’ ότι μάθαμε εκ των υστέρων, η φωτιά προκλήθηκε από κατοπτρική ακτίνα φωτός μεγάλου κομματιού γυαλιού.
Χωρίς να αποκλείεται και ο δόλος, ο εμπρησμός, το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές αυτό και στο παρελθόν, οι περισσότερες φωτιές του καλοκαιριού στην Ελλάδα μπαίνουν από αυτήν την αιτία. Κομμάτια γυαλιών τα οποία γίνονται κάτοπτρα στον ήλιο, και πυροδοτούν τα ξερά χόρτα που αφθονούν γύρω τους. Γιατί οι δημόσιοι δρόμοι μας, οι αγροτόδρομοί μας, είναι γεμάτοι από τέτοια αντικείμενα, γυαλιά, άδεια κουτιά αναψυκτικών από αλουμίνιο και πολλά άλλα. Κυρίως οι επαρχιακοί και οι εθνικοί δρόμοι, μια και οι άχρηστες, ανύπαρκτες έως ανίκανες Περιφέρειες, Δήμοι, αγνοούν πάνω σ’ αυτούς τις λέξεις “καθαριότητα”, “αποψίλωση”, ακόμα και δενδρώδη βλάστηση που έχει καλύψει το μισό οδόστρωμα, είναι πέρα για πέρα δική τους μέριμνα και ευθύνη.
Πιο βρωμερούς, πιο... δασώδεις, και πιο απαίσιους δρόμους επαρχιακούς και εθνικούς, αλλά και αυτοκινητοδρόμους, εξαιρέσει κάποιων από αυτούς, άλλο κράτος στον κόσμο δεν έχει!
Άντε... Άλλο κακό να μη μας βρει!.. Οι θεοί σώζουν της Ελλάδα!.. Που δεν τους έχει μόνον δώδεκα, αλλά και καμπόσες χιλιάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: