ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ... ΝΑ, ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ... ΕΙΝΑΙ... ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!








Και αυτοί που δεν το χάρηκαν καθόλου μα καθόλου εδώ στην Ελλάδα, είναι η “τσιπουροσυμμορία και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις”!.. Εκείνος ο παππούλης ο Κουβέλης... Τον θυμάστε; Εκεί που πάμε να τον ξεχάσουμε, τσουπ, μας τον θυμίζει κάποιος έμμισθος δημοσιογράφος της “Χαβούζας της Αττικής”, πρέπει να ξενύχτησε από το... κακό του!
Τώρα, γιατί είναι ρατσιστικό το μετάλλιο;
Το μετάλλιο είναι ρατσιστικό γιατί, σύμφωνα με τον (αντι)ρατσιστικό νόμο-ξέρασμα που ψήφισε εκείνο το “δεξιό κουμμούνι” (μη γράψω τίποτ’ άλλο) ο Σαμαράς, και που η γελοία, πανηλίθια και έως πέρα για πέρα ξευτιλισμένη, επίσης δεξιάρα ΝΔ τον είχε στέμμα και κορώνα της χρόνια για να πάει στο 15% -αλλά καταχάρηκε που τον βρήκε έτοιμο όμως ο Τσίπουρας με τον Κυριακούλη τον Χρυσό- η χρυσή ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Στεφανίδου είναι... ρατσίστρια:

1. Εντελώς ρατσιστικά, υποτιμητικά, και εξευτελιστικά, γκρέμισε από το βάθρο όλη την παγκόσμια αφρόκρεμα του γυναικείου άλματος επί κοντώ, μέγα ατόπημά της βεβαίως, γι’ αυτό πρέπει να δικαστεί με τον νόμο, τον (αντι)ρατσιστικό, και μάλιστα από Έλληνες δικαστές, σε καμία περίπτωση ξένους! (Να είναι σίγουρη η καταδίκη της).
2. Ντύθηκε “ρατσιστικά” την Ελληνική σημαία, την οποία όποτε είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν εκεί στον Σύριζα και τις άλλες “Δημοκρατικές Δυνάμεις”, βγάζουν τα συκώτια τους από το ξερατό! Και πρόσβαλλε ανεπανόρθωτα εδώ στην Ελλάδα, όλον τον μαύρο, και μαυριδερό εισαγόμενο νεοελληνικό ισλαμο-πλυθισμό, μελλοντικούς ψηφοφόρους του κόμματος, ο οποίος εισβάλλει καθημερινώς ή εισέβαλε στην Ελλάδα! Το μεγαλύτερο ξέφραγο αμπέλι του κόσμου, αλλά και μέσα στο ΝΑΤΟ, πλην όμως με στρατό που γράφει παγκόσμια ιστορία, όπου τον στέλνει το ΝΑΤΟ και ο μαυριδερός (ο μαύρος, ο σκύλος, ο αράπης, ο Ραν-ταν-πλαν), το καύχημα των Αμερικανών, ο  Χουσεΐν Ομπάμα! (σ.σ.: Γι’ αυτό κάποια μέρα ο Α/ΓΕΕΘΑ πρέπει να αντιμετωπίσει το “Νέο Γουδί” και τα “Έξι μέτρα”!).
3. Όταν πηδούσε, τελευταίο άλμα η επίσης εξαίρετη Αμερικανίδα δεύτερη συνάδελφό της, της... γύρισε... ρατσιστικά και περιφρονητικά την πλάτη!
4. Άφησε, ακόμα πιο περιφρονητικά και ρατσιστικά, τα πρώτα άλματα στις υποδεέστερες και παρακατιανές μαυρόασπρες αμερικανο-ευρωπαίες, αυτή αγέρωχη υπερόπτης και με βλέμμα γερακίνας, γνήσιο ελληνικό, άρχισε από το 4.60 μ.!
5. Όταν συναντήθηκε με τον Μπολντ, μη μπορώντας να τον αποφύγει, έκανε μια... περιφρονητική γκριμάτσα αηδίας, που του έδειξε όλο της το μίσος για τους έγχρωμους συναθλητές και συναθλήτριές της. Αλλά μετά το μετάνοιωσε, όπως εκείνος ο πάπαρος εδώ στην Ελλάδα, σ’ ένα νησί, και τον αγκάλιασε!
6. Βολτάριζε σκεπτική αγκαλιά με την ελληνική σημαία μπροστά στην κερκίδα, και προσέβαλλε ανεπανόρθωτα και... ρατσιστικά, όλον τον Βραζιλιάνικο λαό που κάθονταν σ’ αυτήν!..
Αλλά και για πολλά-πολλά άλλα, εξωφρενικά και ρατσιστικά που έκανε αυτή η κοπέλα, πρέπει να “δικαστεί” στη χώρα μας, ενώ τα εθνικά μας τρωκτικά, της Ελληνικής Πολιτείας, της Ολυμπιακής αποστολής, ο Γκόμενος της Χήρας με τον Καπράλο (που έκαναν κλύσμα την “Μακεδονία” των γύφτο-Σκοπιανών Απάτριδων, την έβαλαν εκεί που ξέρουν), θα πρέπει να μεριμνήσουν να της αφαιρεθεί το μετάλλιο, να την εξαφανίσουν, όπως έκαναν με την Θάνου τον Κεντέρη την Χαλκιά, την Δεβετζή, και πολλούς-πολλούς άλλους φανατικούς και αφιονισμένους... Έλληνες
Όσο γι’ αυτό το αμερικάνικο σίχαμα (ΗΠΑ), που αποκάλεσε την Κατερίνα “σκύλα”, συνεπικουρούμενο όμως και από το επίσημο αμερικανικό κανάλι (ΗΠΑ) “Εν-Μπι-Σι”, έχουμε να πούμε ότι: Πήγαινε να φας, επαγγελματία κανίβαλε, κανένα παιδάκι στο Ιράκ... Μεγαλύτερα σκυλιά από τους Αμερικάνους, και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο, μη αναστρέψιμο, λύσσας, στον κόσμο, ΔΕΝ υπάρχουν! Με το πρόσχημα της αποκαταστάσεως της “Δημοκρατίας”, πηγαίνουν απρόσκλητοι σε χώρες που δεν τις γράφει ο χάρτης, ή που ζουν σε καταστάσεις εξαθλιωμένης φτώχειας, αφήνοντας πίσω τους λάκκους γεμάτους πτώματα και κουφάρια!..
Και ευτυχώς, γι’ αυτόν τον “Θανατοποινίτη κακούργο του Εντελβάις και του Σάντα Μαρία”, τους τρωγλοδύτες ποντικοφάγους Αγγλοσάξονες, αργότερα πήγαν και κάτι πραγματικοί Ευρωπαίοι, Έλληνες εκεί, για να νοιώθει σήμερα υπερήφανος, που κατοικεί σ’ αυτήν την υπέροχη, πλην βουτηγμένη στο έγκλημα και το κακό, χώρα!..
Δεν είναι όμως μόνον αυτός που ξέρασε τόση χολή, σε ένα πρόσωπο και ένα πραγματικό, κι όχι ιμιτασιόν Έθνος των φετεινών Ολυμπιακών Αγώνων.
Έχουμε και στην Ελλάδα κάποιους σαν αυτόν, ψευδεπίγραφα  “Έλληνες”, δείτε τους παρακάτω στα “Σχόλια από το Π.Θ.”, ΟΛΟΙ τους ανήκουν φυσικά που αλλού; και είναι ψηφοφόροι του Σύριζα και των άλλων “Δημοκρατικών Δυνάμεων”!  

Η κατάταξη στον τελικό

1. Κατερίνα Στεφανίδη (ΕΛΛΑΔΑ) 4.85 μέτρα
2. Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) 4.85
3. Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ (Νέα Ζηλανδία) 4.80
4. Αλάνα Μπόιντ (Αυστραλία) 4.80
5. Χόλι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία) 4.70
6. Νικόλ Μπίχλερ (Ελβετία) 4.70
7. Τζένιφερ Σουρ (ΗΠΑ) 4.60
7. Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα) 4.60
9. Μαρτίνα Στρουτς (Γερμανία) 4.60
10. Λίσα Ρίζιχ (Γερμανία) 4.50
11. Τίνα Σουτέι (Σλοβενία) 4.50
12. Κέλσι Άμπε (Καναδάς) 4.50
Συνολικά η Ελλάδα έχει στο στίβο 30 Ολυμπιακά μετάλλια! Οι Ελληνες αθλητές έχουν κατακτήσει 7 χρυσά, 12 ασημένια και 11 χάλκινα. Μάλιστα, η Στεφανίδη έγινε η πρώτη γυναίκα που κατακτά μετάλλιο στο επί κοντώ για την Ελλάδα.


 

Σχόλια για Στεφανίδου από Π.Θ.


Ρε παιδιά20/08/201613:36
Μη δείχνετε άλλο την Ελληνική σημαία και αρρωσταίνουν οι Αριστεροί!
Άξια θαυμασμου!20/08/201613:01
Άξια θαυμασμού και παράδειγμα προς μίμηση! Συγχαρητήρια στην Αθλήτρια για την θαυμάσια επίδοσή της, συγχαρητήρια και στους γονείς της και σε όσους την βοήθησαν να φτάσει ως εδώ. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μας! Εύγε!
Χάρης20/08/201612:36
Πολλά συγχαρητήρια Κατερίνα!! Να έχεις πάντα τέτοιες επιτυχίες!!
Κωστας Σπαρτη20/08/201611:54
Συγκλονιστικος τελικος ηταν πολυ αργα σχεδον πρωι αλλα αξιζε το ξενυχτι, και για να τα λεμε ολα οπως λες στο τελευταιο αλμα της δευτερης Αμερικανιδας, ενα αλμα που θα της εδινε το χρυσο, απο θαυμα επεσε ο πηχης, συγκλονιστικη και η τριτη ΝεοΖηλανδη ενα κουκλακι ζωγραφιστο με ενα μονιμο χαμογελο στα χειλη, και ολες μια αγκαλια μετα, το μεγαλειο του αθλητισμου και των Ολυμπιακων !
X20/08/201611:45
Στην Κουμουνδούρου πρέπει να βγάζουν σπυράκια, αφού το πρότυπο τους είναι ο γκέυ Πακιστανός λαθρομετανάστης που λέει κι ο Φαήλος.
ευχαριστουμε κ σενα Κατερινα!!20/08/201611:28
Μας έκανες να νιώθουμε περήφανοι μαζι με τα υπόλοιπα παιδια της ελληνικής αποστολής. Σ'ευχαριστούμε ! Αυτά τα παιδιά πρεπει να ειναι τα πρότυπα για τα ελληνόπουλα! Τα έχουμε πήξει στο να βλέπουν, λαθρο, ανωμαλους, άθεους, απλυτους δήθεν αναρχικούς και λοιπούς ψευτοθολοκουλτουριαραιους κτλ κτλ. Μακάρι να προβάλλονται συνέχεια αυτά τα υγιή πρότυπα για τα παιδιά μας.
5Zalis20/08/201611:27
Θερμά συγχαρητήρια! Νέοι σαν εσένα μας κάνουν υπερήφανους. Οι καλύτεροι πρεσβευτές της Ελλάδας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους πολιτικούς μας.
ΕΥΓΕ20/08/201611:18
Μπραβο ρε κοπελια!!!Την εσκισες την Αμερικανιδα!!!!
SPARTA.20/08/201611:08
Τι να τα κάνουμε τα επιχρυσωμένα μετάλια όταν η κυβέρνηση Τσίπρα στην Ελλάδα έχει αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και φάρμακα, τους νέους Έλληνες χωρίς δουλειές να βουλιάζουν στην ανεργία και να φεύγουν κακήν κακώς στο εξωτερικό και τους Έλληνες συνταξιούχους με συντάξεις πείνας έχοντας αφαιρεθεί τρείς συντάξεις από αυτούς από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και χωρίς ΕΚΑΣ.Ή Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμμένου είναι ένα μπουρδέλο, ένα άθλιο στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων ισλαμιστών και όσα μετάλια και να φέρουν οι Έλληνες αθλητές δεν πρόκειται να βγεί από το βούρκο που βρίσκεται.
Pfff20/08/201611:44
Τοξικός τουλάχιστον!
Η Αμερικη την εκανε αθλητρια20/08/201611:07
Η Ελλαδα την εδιωξε, γιατι οι νεοι δεν εχουν θεση σε μια κοινωνια των δημοσιων και συνταξιουχων. Συντομα δε θα βρισκουμε νεους αθλητες για να μας εκπροσωπησουν και θα Ελληνοποιουμε Αφγανους και Πακηδες. Σε πραγματικο αθλημα, μονο κρικους, κολυμβηση και επι κοντω πηραμε μεταλιο. Ξεφτιλα για τη χωρα που γεννησε τους Ολυμπιακους.
Σκοποβολή20/08/201611:43
H σκοποβολή δεν είναι πραγματικό άθλημα; Αν σε στείλουμε θα πάρεις χρυσό δηλαδή;
αλεξ20/08/201611:00
Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σε μια εποχή που η Ελλάδα βουλιάζει σε βαρια οικονομική κοινωνική κτλ κρίση έρχονται αυτά τα παιδιά με προσωπικές θυσίες και μας κάνουν περήφανους. Από την άλλη όμως με πιάνει στεναχώρια βλέποντας νέους με σπουδές καλλιέργεια και προοπτική να φευγουν από την χώρα.
φιλαθλος20/08/201610:52
τώρα φαίνεται η σοβαρή δουλειά που γίνεται στον αθλητισμό από τον Σύριζα.ΟΙ κ.κ. Φίλης και Κοντονής, με την εμπνευσμένη καθοδήγηση της κ. Αυλωνίτου (που είναι γνώστης μιας και είναι και παλιά αθλήτρια), οδηγούν την Ελλάδα στον θρίαμβο στον αθλητισμό, όπως την οδηγούν και στην οικονομική ανάπτυξη και στην πάταξη της ανεργίας.
Και παλι κλαμα...20/08/201610:41
οι αποτυχημενοι αριστεροι και οι μηδενικης αξιας ψευτοαναρχικης Συγχαρητηρια στην κυρια Στεφανιδη. Μας κανει υπερηφανους κι οχι "υπερηφανους"
τι ωραία20/08/201610:37
πρωτοσέλιδα μέσα στη μαυρίλα της εποχής..συγχαρητήρια!Περήφανοι όλοι οι Έλληνες μαζί σου!
ΘΟΔΩΡΟΣ20/08/201610:34
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
...20/08/201610:34
Μπράβο στην κοπελάρα!!!
Γιάννης20/08/201610:30
Μπράβο σου κοπέλα μου. Και εις ανώτερα!!
...20/08/201610:25
συγχαρητηρια βεβαια, αλλα στο 80% των αθληματων ειμαστε σε νηπιακη κατασταση..καμμια πιθανοτητα διακρισης
HARIS X.20/08/201610:08
το ηξερα οτι θα παρει το χρυσο!!!!!!!!!!!! αυτο της αξιζε !!!!!!!!!!!!!! μπραβο Κατερινα Στεφανιδου....Σε ευχαριστουμε !!!!!!!!!!!
.20/08/201609:50
Καλα ολα αυτα, αλλα τα πραγματα πρεπει να μπουν στη θεση τους: κοπελα μου θες να σου επιτρεψουμε να μας εκπροσωπεις; θα κοψεις τας Αμερικας και θαρθεις να προσληφθεις στο δημοσιο. Θα βγεις και φωτο με υπουργους, περιφερειαρχες, παπαδες, και θα φορεσεις και στολη. Αμ πως!
Εύγε στην κοπελιά20/08/201610:47
Γιατί όχι!!!!!! Οι άριστοι έχουν πιό πολλά δικαιώματα από κάφρους σαν και εσένα!
Χ20/08/201610:36
ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ......ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Ρε κοκκινε μαη..20/08/201609:48
Οταν πινεις μπαφους πρωι πρωι τέτοιες παπαριες θα λες..! Αντε κοιμήσου πρωι ειναι ακομη.. Μπραβο στην κοπελαρα παντα τετοια.
δαναος 20/08/201609:45
απο την μια οι νεοι μας σηκωνουν την ελλας ψηλα στα βαθρα του αθλητισμου και απο την αλλη τα μεγαλα συμφεροντα προδιδουν την χωρα και τους ελληνες
Βασιλης20/08/201609:28
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
Είναι που είναι όμορφη20/08/201609:14
.. μας πετάει κι ένα χαμόγελο ...
Τστστσ20/08/201610:57
Κακιες...
Χίλια20/08/201609:03
Μπράβο !!!!
Είπε και συγνώμη μου μας ξενυχτησε.20/08/201609:01
Νομίζει ...
κοκκινος μαης20/08/201608:46
Συμπαθητικη κοπελα αλλα εχει αμερικανοποιηθει και ενστερνιστει τον καπιταλισμο, σπουδαζει και ζει στην αμερικη, παντρευτηκε αμερικανο...Ο Κουρουμπλης οφειλει οταν την υποδεχτει να της κατασχει το μεταλλιο (και το ολυμπιακο αλλα και τα προηγουμενα) εκτος αν μετανοησει και αποφασισει να γινει αριστερη προοδευτικη συντροφισσα, τα μεταλλια δεν ειναι ατομικη υποθεση, αλλα αποκτουνται με το ελληνικο εθνοσημο και επομενως ανηκουν οχι σε μεμονωμενους αθλητες αλλα στον ελληνικο λαο. Δεν μπορει καποιος αθλητης να εκφραζει με τη ζωη του αντιδραστικες, φιλοκαπιταλιστικες συμπεριφορες και η πολιτεια να τις επιβραβευει ή να μενει αδιαφορη, η κοινωνικη συμμετοχη στους προοδευτικους αγωνες ειναι υποθεση ολων.
11.1320/08/201611:13
κόκκινο κομπλεξικό τσιμεντότουβλο ...
κωστας20/08/201611:08
Φοβερο τρολαρισμα! Μονο που οι αριστεροι, καμμενα μυαλα, δεν θα το πιασουν, οποτε τσαμπα η σατιρα. Αλλα απ'οτι ειδα κι απο τα σχολια, και αλλοι το εχασαν.
Πες μου αλήθεια20/08/201609:36
Είσαι χαζός ή χαζός;
ianos20/08/201609:54
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΨΥΧΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
μπαοκ20/08/201609:33
Χαχαχα ωραιος
ΤΕΟ20/08/201608:25
AΘΛΗΤΑΡΟΥ...
Επρεπε να φυγει απο την Ελλαδα στα 19 για να20/08/201608:25
Διαπρεψει. Μπραβο της που κερδισε χρυσο στο στιβο, σε πραγματικο αθλημα. Η Ελλαδα ειναι χωρα αγυμναςτων λαπαδων που περιμενουν κανα μεταλιο απο επαγγελματιες αθλητες για να νιωσουν υπερηφανια. Φυγαμε και εμεις απο το Λαπαδισταν και τα παιδια μας ιδρωνουν για να προλαβουν τα Αγγλακια στο σχολειο που γυμναζονται και κανουν αθλητισμο, σε αντιθεση με τα Ελληνακια που παρακολουθουν αλλους να γυμναζονται απο το καναπε. Για αυτο η Αγγλια πηρε ποιο πολλα μεταλια απο ολη την Ευρωπη μαζι.
Victor20/08/201610:31
Να μιλάς για τα δικά σου λαπαδοπαιδα και να μην γενικευεις. Τα παιδιά μου είναι αθληταραδες.
George20/08/201610:30
Η Στεφανίδη σε ηλικία 15 ετών ξεπέρασε τα 4,37 και πέτυχε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως για την ηλικία της. Και ήταν στην Ελλάδα. Τώρα το τι κάνετε εσείς οι Έλληνες στην Αγγλία δεν μας απασχολεί.
8.2320/08/201608:23
Κούκλα!!! Μπράβο σου κορίτσι μου. Σε ευχαριστούμε για τη χαρά που μας έδωσες!!!!!!!!
ΔΙΟΓΕΝΗΣ20/08/201608:09
Συγχαρητηρια στην παναξια Κατερινα, καλη συνεχεια με τις σπουδες της και ευχη για ενα παγκοσμιο ρεκορ!
ερολ20/08/201608:05
Μπραβο!
Stathis20/08/201607:48
ΠΟΛΛΑ μπράβο !!! Ευτυχώς κάποιοι Έλληνες μας κάνουν να νιώθουμε (ακόμα) περήφανοι !!!!
ΧαλαλιΤοΞενυχτι20/08/201607:40
Απιστευτη η κατερινα πεταξε στον ουρανο και πηρε το χρυσο! Πολλα συγχαρητηρια...
Minoas20/08/201606:58
Μπράβο, μπράβο και ξανα μπράβο !!!
Innm20/08/201606:30
Τι αγώνες κάνουμε είναι φοβερό. Μπράβο Κατερινα.
kapoios20/08/201606:02
Τί είναι αυτά τα σατανικά εθνικά σύμβολα. Η κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστεράς να τα απαγορεύσει παρακαλώ.
ΝΑΙ20/08/201605:40
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ το άξιζε όπως κι οι άλλοι μας αθλητές, απέδωσαν οι προσπάθειες της τελευταίας τριετίας, βλέπουμε πόσο βοηθούν οι καλές υποδομές. Το κυριότερο θα ακουστεί ο Εθνικός μας ύμνος μέσα στο ολυμπιακό στάδιο. Το 123ο συνολικά απ αρχής συγχρ. αγώνων μεταλλιο μας, το πρώτο χρυσό στο επί κοντό γυναικών. Θα διαψευσθεί κι η Γελένα Ισινμπάγιεβα που δεν παραδεχόταν άλλη πρώτη εκτος αυτής αλλά οι συγκυρίες την παρέσυραν όσο κι τα ηλικιακά περιθώρια της. Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας σήμερα ήταν μέγιστη συγκυρία - ευκαιρία μετά από τα παρ' ολίγο μια θέση παραπάνω μετάλλια στα αγωνίσματα ανοικτής θαλάσσης, 10χλμ κι 470, χάσαμε στο τσακ ένα καλύτερο μεταλλιο, αλλά ο Θεός δεν μας λησμόνησε. Αύριο το ξημέρωμα 2.10 η απονομή. Ότι καλύτερο της ευχομαι στην συνέχεια της ζωής κ του αθλητικού της βίου, ομοίως κ στους άλλους ολύμπιους.
κοκκινος μαης20/08/201609:41
Με κυβερνηση πρωτης φορας αριστερα εγιναν ολα αυτα, για να μην ξεχνιομαστε...παλι καλα που ηρθε ο Τσιπρας και μπορεσαμε να δουμε μεταλλια
kotsos20/08/201605:32
μπράβο Ελλάδα
Αμερικάνος 20/08/201605:22
Ποια Ελλάδα σήκωσε στα ύψη με αμερικάνικα λεφτά? Η Κατερίνα προπονήθηκε στην Αμερική από τον ίδιο τον αμερικανό σύζυγό της που ειναι personal trainer και με χρήματα δικά του! Συγχαρητήρια στο κορίτσι αλλά περισσότερα συγχαρητήρια στην οικογένεια των πεθερικών της!
George20/08/201610:38
Ποιά λεφτά αμερικάνων είχε όταν σε ηλικία 15 χρόνων έκανε παγκόσμια ρεκόρ (4,37) για τις ηλικίες εκείνες και ζούσε στην Ελλάδα? Ή μήπως νομίζεις ότι τον αθλητισμό τον ξεκίνησε στα 19 που πήγε Αμερική? Ή μήπως οι επιδόσεις της ήρθαν ξαφνικά σαν επιφοίτηση "αμερικάνικη"? Άντε τώρα να κοιταχτείς σε κανα καλό ψυχίατρο. Και βιάσου.
Αλλος ενας βλακας.......20/08/201609:24
Οι μισοι αθλητες του στιβου ολων των χωρων που αγωνιστηκαν προπονουνται στην Αμερικη,και λοιπον ? Τα 3/4 των αθλητριων της ενοργανης (που ειχε προκριματικο εχτες) προπονουνται στη Ρωσια,ακομα και η Ελληνιδα,και λοιπον ? Τι σ@@τα θελεις να μας πεις?
@@@20/08/201609:51
Θελεις να σου πω,τι θελει να πει??? Οτι εδω στην ελλαδα πρεπει να φτιαχτουν αθλητικα κεντρα για να προπονουνται τα παιδια!!!πρεπει και εδω να βρεθουν ανθρωποι με θεληση να ασχοληθουν με τα παιδια,ανευ αποδοχων.Αλλα εδω μετριουνται ολα με λεφτα...ολοι πρεπει να παρουν το κατι τις για να φτιαχτει οτιδιποτε...
φραπές εσαεί20/08/201610:40
σταμάτα πρωί πρωί που θα με αγχώσεις με τα ελληνικά γυμναστήρια που πρέπει να φτιαχτούν και τις τρεχάλες.. Μόλις και πίνω τη πρώτη τσουριά φραπεδιά να έχω και σένα..και κάνε ησυχία γιατί θα τους ξυπνήσεις πρωινιάτικο..
@-@@@20/08/201610:29
Σωστα αυτα που λες (αν και ανευ αποδοχων κανεις δεν δουλευει πουθενα,ουτε στις ΗΠΑ βεβαια.....) ,αλλα ετσι ειναι σε ολον τον κοσμο,οι αθλητες απο χωρες με μικρες αθλητικες υποδομες προπονουνται σε χωρες με μεγαλυτερη οργανωση(η και παραδοση στο σκαστοτε αθλημα) ,δεν ειναι ελληνικο φαινομενο,τι σημαινει αυτο,οτι παυουν οι αθλητες αυτοι να ειναι και να αισθανονται Ελληνες/Τζαμαικανοι/Αιθιοπες κλπ?
ΕΛΛΑΔΑ20/08/201605:22
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ !!!!!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!
Τ.Α.20/08/201605:18
Μπραβο, μπραβο, μπραβο! Σπουδαια αθλητρια και μοναδικο ηθος!
Άννυ20/08/201604:59
Kατερίνα λάλησαν τα κοκκόρια, αλλά χαλάλι σου, μας έκανες όλους περήφανους!






Δεν υπάρχουν σχόλια: